Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç içinde dönüşümlü hem 4-3-1-2 hem de 3-5-2 oynayacağız bence.

Bence diziliş şu şekilde;

Muslera

Eboue semih ceyhun sabri

Melo selçuk

Sneijder

Drogba burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son haftalarda tabiri uygunsa takımın,rakibi ısıran tek oyuncusu emre çolak değil miydi?

Ben 4 aydır bu adam hoca değil diyorum. Hala Sabriyi kadroya koyan, hala 3 lü oynamaya çalışan, hala Ceyhun a bel bağlayan, kimin nerede oynadığı belli olmadığı takımı yaratan adam hoca falan değildir.

Bende dıyorum başa gelen çekilir akşam yıne bol bol günaha girecegım

Mancini ligin ilk yarısından sonra beyin ameliyatı filan mı yaptırdı kendine? Ayrı iki adam var gibi sanki. O güven veren doğruları gören adam gitmiş, Hikmet Karaman tadında bir adam gelmiş yerine.

Uzağa gitmeye gerek yok avatarımdaki adamın performansı Mancini geldikten sonra arttı.Ama hocanın 3-5-2 de ısrar etmesi hayra alamet değil bence.

Hatta savunurken;

-----------------Muslera--------------------

Eb--------Sem--------Hak------------Sabri

---------------Cey-----------------------

-----------Melo------Selç-------------------

---------------Sne------------------------

-----------Dro--------Bur--------------------

Hücumda;

-----------------Muslera--------------------

------------Sem---Cey-----Hak------------

Eb-----------Melo------Selç-------------------Sabri

---------------Sne------------------------

-----------Dro--------Bur--------------------

Ligi bilen dany kadroda tutulsaydı ne gerek var maceraya? Sene sonu güzel bir stoğer alırdık. 3 ayda adam buraya uyum sağlayamaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben 4 aydır bu adam hoca değil diyorum. Hala Sabriyi kadroya koyan, hala 3 lü oynamaya çalışan, hala Ceyhun a bel bağlayan, kimin nerede oynadığı belli olmadığı takımı yaratan adam hoca falan değildir.

3'lu oynamayacagiz. 4-3-1-2 oynayacagiz. TS macinda ki gibi Melo Selcuk onde oynayacak. O macta Yekta stoper onunde oynamisti bu macta Ceyhun oynayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt