Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende dıyorum başa gelen çekilir akşam yıne bol bol günaha girecegım

Ben inatla söylüyorum 2002 de Lucescu gittikten sonra bu takım hoca falan görmedi.

İş mi bu kadro. Sonra da ben teknik direktörüm diye dolanır ortada. Yazık valla Mancini ye verilen paraya. Resmen zaten iyi olmayan takımın götüne pamuğu tıkadı

Koray-Chedjou-Telles-Umut-Ontivero kadroda yok.

bu maçta puan kaybına dik gidiyo mancini.. Saçmalık!!!

1- Şimdiye kadar 3lü defans felaket başarısız

2- Çok kritik maç

3- 4lü defans başarılı

4- transfer yaptın

hala aynı kadro ve aynı kafa.. Ya en azından hajroviçi oynatsa diyecem ki antremanda hajroviç 3-5-2de maç başına 8 gol atıyo ondan böyle çıktı.. LAN HALA AYNI ADAMLARLA AYNI BAŞARISIZ TAKTİK

Taraftar mancini ilişkisi pamuk ipliğine bağlı şuanda

Biz gider Marcelo'yu getiririz bu Sabri bir yolunu bulup kadroya girer.

Keske Salih sag bek oynasa, eboue sol bek oynasaydi.

Ben inatla söylüyorum 2002 de Lucescu gittikten sonra bu takım hoca falan görmedi.

İş mi bu kadro. Sonra da ben teknik direktörüm diye dolanır ortada. Yazık valla Mancini ye verilen paraya. Resmen zaten iyi olmayan takımın götüne pamuğu tıkadı

Sabrı yi biri açıklasın ben daha yorum yapmayacağım

N e bekliyor bu adamdan

3'lu oynamayacagiz. 4-3-1-2 oynayacagiz. TS macinda ki gibi Melo Selcuk onde oynayacak. O macta Yekta stoper onunde oynamisti bu macta Ceyhun oynayacak.

Yahu haftalardır kimin be oynadığı belli değil. 3-5-2 neymiş, sol açıkta Sabri neymiş, defansta Ceyhun neymiş. Adam bize resmen Allahın belası olarak gelmiş.

Yahu haftalardır kimin be oynadığı belli değil. 3-5-2 neymiş, sol açıkta Sabri neymiş, defansta Ceyhun neymiş. Adam bize resmen Allahın belası olarak gelmiş.

Sabri yerine Hakan'i koyarsin, stoperde kim oynayacak? Chedjou sakat, Zan sakat, Koray 1 gun once geldi, Melo orta sahada.

Ceyhun bence de berbat secim. Hic bir artisi yok

SON DAKİKA! Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün: "Burdisso'nun yarın İstanbul'a gelmesini bekliyoruz"

milyon tane transfer yap birini bile oynatma.. telles ve belki hajrovic disinda tamamen bos bir transfer dönemi gecirdik, koray günter umut gündogan bunlar yedekte bile yok

Umut Gundogan neden kadro da yok, Ceyhun nasil kadroda anlamiyorum. Anlamamda. Sacma bir tercih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt