Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin ilk yarısındaki Mancini gitmiş devre arasında Hikmet Karaman gelmiş bize başka açıklaması yok. haftalarca 3-5-2 saçmalığıyla zaman kaybettirdiği yetmiyormuş gibi 10 adam aldırıp hala Sabri, Ceyhun filan diyor..

Ceyhun'u geçtim Sabri yine solda be kardeşim.Hadi oynatıyorsun bari sağ bekte oynat.Mancini'ye çok yüklenmiyim diyorum ama bu kadar da saçmalık olamaz.

Burda yenemezsek tek sorumlusu Mancini'dir. Kendisini savunanlardandim ama artik beni bile bezdirdi. Umarim kazaniriz.

yav arkadaşlar siz çok sabırsızsınız ve medyanın galeyanına çok çabuk geliyorsunuz. Telles'in bonservis kağıdı hala brezilyada ve onaylanmadı. Hayrovic desen kondüsyon sorunu var biraz daha. Ve bu adamların dışında , Salih olsun Umut olsun Koray olsun, bunlar yeni gelen adamlar , Bursaspor gibi önemli bir maç dönemecinde çıkıp bunlardan maç kurtarmasınımı beklicez. Biraz mantıklı olun Allah için. Sakin olun.

Hayrovic umut korayda o potansiyeli gormedinde sabri ceyhun eboude falan mi gordun?

Mancini rhodolfo, astori ve ranocchia yı istiyordu. Rhodolfo gelmek istemedi. Astoriyi klubu bırakmadı. Ranocchianın da maaşında anlaşılmadı. Bu son stoper adayını istedi mi bilmiyrum..

Sent from my iPhone using Tapatalk

sırf transfer olsun diye transfer yapmamak lazım burdissoyu bilmiyorum ama ümidim yok verdiğin bilgilere görede.

adamın tarzı var anlamadınız mı hala şak diye onbire koymuyor kimseyi önce antramanda izlemek istiyor sana mecburuz havasına da sokmuyor oyuncuyu

eskilere de size sayğım var çalışırsan formayı alırsın yeni transfer diye oynaması kesin değil herekes eşit

bence bu başarıyı getirecek

Amrabat gider gitmez ilk 11 çıktı. Bizde gelen oyuncunun takıma alışması 1 ay sürüyor

10 tane transfer yapıyoruz, hala Sabri ile Hakan oynuyor, çıldıracağım..

rezil kadro kuruyor mancini ve tugay

yeter artik insallah sezon sonu biraz kafasi basan biri gelir kadro konusunda :)

Ben bizim taraftardaki Ceyhun düşmanlığını anlamıyorum. Tamam adamın çok extra özellikleri yok. Mancini'nin kendisinden istediğini yapabiliyor ki alternatifler varken bu kadar süre alabiliyor. Görev adamı. Büyük hatalar yapmıyor. Pasları genellikle isabetli, sakin ve fizikli. Elinden geldiğince çabalıyor, mücadele ediyor. Ağır deniyor da her oyuncu hızlı mı olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt