Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu burdisso okadar kötü değildir ya. Argentin milli takımda da oynatılmış sonucta. Bekleyip görelim. Boca juniors fena takımda değil. Argentinlerin savunma anlayışènı beğeniyorum acıkcası. Hiç izlemedim ama boş adam değildir bukadar, umarım... INŞALLAH

Anlamak mümkün değil ya. Hala Sabri diyorsunuz. Çıkmamış lisans işte. Başka benim bilmediğim bir sol bekimiz var herhalde.

Sabri'yi sol açık ve bekte oynatan antrenör 3.ligde bile takım yönetmemeli ..

Anlamak mümkün değil ya. Hala Sabri diyorsunuz. Çıkmamış lisans işte. Başka benim bilmediğim bir sol bekimiz var herhalde.

Hocam iyi niyetlisin ama polyanacılığın da bir sınırı var. Yukarıda Ceyhun için yazdığın özelliklerin tam tersi var adamda. Bol bol hata yapmaz ama zaten etliye sütlüye karışmaz, o fizikle rakibi rahatsız etmez, pas atmayı, oyun kurmayı, dribling yapmayı bilmez.

Bütün bunlara rağmen ısrarla oynatacaksa Semih'in yanına stoper olarak koyarsın ve Hakan'ı da sol bek yaparsın. Sonra kendisii sağ bekte beğenediğin için Salih ve Veysel'i istediğin adamı sol bete oynatmazsın. Salih demişken o da stoper oynayabilir.

Ben bizim taraftardaki Ceyhun düşmanlığını anlamıyorum. Tamam adamın çok extra özellikleri yok. Mancini'nin kendisinden istediğini yapabiliyor ki alternatifler varken bu kadar süre alabiliyor. Görev adamı. Büyük hatalar yapmıyor. Pasları genellikle isabetli, sakin ve fizikli. Elinden geldiğince çabalıyor, mücadele ediyor. Ağır deniyor da her oyuncu hızlı mı olmalı?

extra ozellikleri olmayan adamin galatasarayda ne isi var? Anadolu takiminda oynasin o zaman

Ceyhun = Mehmet Topal

Ikiside sadece defansa azicik yardim edebilir, top keser. Baska 0 ozellikleri var.

Sabri sol açık artık eminim Mancini inadına yapıyor Telles i yetiştirmezseniz bende bunu yaparım dercesine olan bize oluyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biraz forumu okuyum dedim..maalesef seviye yerlerde..en iyisi mac basliyana kadar baska bir mesgale bulmak..

Ben bu ceyhuna cok ayarim tip fizik hic topcu gibi degil he insallah performasini surekli gelistirir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

adamın tarzı var anlamadınız mı hala şak diye onbire koymuyor kimseyi önce antramanda izlemek istiyor sana mecburuz havasına da sokmuyor oyuncuyu

eskilere de size sayğım var çalışırsan formayı alırsın yeni transfer diye oynaması kesin değil herekes eşit

bence bu başarıyı getirecek

Ya bırak Sabri'ye mesaj verse ne olur? :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt