Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cenk tosun fenere dogru..

Gaziantepspor Yönetim Kurulu Başkanı Kızıl, görüşmelerin devam ettiğini söyledi

Anlamak mümkün değil ya. Hala Sabri diyorsunuz. Çıkmamış lisans işte. Başka benim bilmediğim bir sol bekimiz var herhalde.

İyi be. Her yere bir dünya adam aldıktan sonra bende yaparım teknik direktörlük. Bu kadroyla ne yapıyor ben ona bakarım.

Madem lisans çıkmamış dönerdin 4-4-2 ye. Sol bek Hakan yaparsın.

Eğer bir adam göz gôre göre olmayacağını bile bile hala Sabri yi sol açığa koyuyorsa sabotajcıdan başka birşey değildir.

Kızacak çoğu arkadaş bana ama Gerets i özlüyorum hücum oynuyordu takım elindeki kötü malzemelerle takımda kondisyon ve tempo vardı

Hocam iyi niyetlisin ama polyanacılığın da bir sınırı var. Yukarıda Ceyhun için yazdığın özelliklerin tam tersi var adamda. Bol bol hata yapmaz ama zaten etliye sütlüye karışmaz, o fizikle rakibi rahatsız etmez, pas atmayı, oyun kurmayı, dribling yapmayı bilmez.

Bütün bunlara rağmen ısrarla oynatacaksa Semih'in yanına stoper olarak koyarsın ve Hakan'ı da sol bek yaparsın. Sonra kendisii sağ bekte beğenediğin için Salih ve Veysel'i istediğin adamı sol bete oynatmazsın. Salih demişken o da stoper oynayabilir.

O mevki için gerekli tüm paslaşmaları yapabiliyor. Fiziğini yeterince kullanmadığına katılıyorum. Dribbling falan çok extra şeyler. Ben abartmıyorum bu oyuncuyu. Diyorum ki Sabri yazmayın. Çünkü alternatifsizlikten ve yabancı sınırından oynayabilir sadece. Ancak Ceyhunun oynadığı yerde 3-4 alternatifi var Mancini'nin. İstediklerini yapamasa manyak mı bu adam oynatsın dursun? Ufak bir not olarak da oyun kuran, dribbling yapan defansif orta saha kaç takımda var sanıyorsunuz anlamıyorum. Bilmediğim oyuncular varsa söyleyin lütfen. 30-40 milyonluk adamları zahmet edip yazmayın ama.

Hayatının gollerinden birini 90.dk da Bursa'ya atmıştın Sabri,hadi tarihi tekerrür et :))))

adamın tarzı var anlamadınız mı hala şak diye onbire koymuyor kimseyi önce antramanda izlemek istiyor sana mecburuz havasına da sokmuyor oyuncuyu

eskilere de size sayğım var çalışırsan formayı alırsın yeni transfer diye oynaması kesin değil herekes eşit

bence bu başarıyı getirecek

He tabi. Yenilere mesaj vermek için şampiyonluğun gitmesini göze alacak kadar adaletli yani.

Ne anlatıyorsunuz adam resmen özürlü. Bir insan aynı hatayı haftalarca yaparmı. Takımı çorba etti resmen.

Bu takım 4-4-2 ye dönüp herkes yerli yerinde oynamadığı sürece bi bok olmaz

Af edersinde busquets extraları yok ona bakarsak . Barcadaki . Basit oynuyor ve hatasız . Başkada özeliği yok. Onuda anadoluya gönderelim bari

Basit oynamak da bir özelliktir. Bu çoğu futbolcu'da yok :asd:. Hem Busquets gibi tek pasın maestrosu olan bir adamı bu çöplerle karşılaştırmamak lazım.

Ranocchia transferinin olmadığına çok sevindim

Af edersinde busquets extraları yok ona bakarsak . Barcadaki . Basit oynuyor ve hatasız . Başkada özeliği yok. Onuda anadoluya gönderelim bari

Busquetsin extralari yok mu?? extradan anladigin sadece kosmak gol atmak calim atmak mi? Hepsini saymayayim teker teker ac fmyi ceyhun ile busquetsi karsilastir teker teker. fiziksel mental teknik busquets melo ayarnda bir oyuncu

İyi be. Her yere bir dünya adam aldıktan sonra bende yaparım teknik direktörlük. Bu kadroyla ne yapıyor ben ona bakarım.

Madem lisans çıkmamış dönerdin 4-4-2 ye. Sol bek Hakan yaparsın.

Eğer bir adam göz gôre göre olmayacağını bile bile hala Sabri yi sol açığa koyuyorsa sabotajcıdan başka birşey değildir.

Salih'i bile yavaş diye eleştiriyorken Balta diyorsunuz hayretlerle bakıyorum ekrana. Balta geçen yıl bile ileri gidince gerisi tarla gibi boş kalıyordu. Şu an iyice bitti fiziksel olarak. Üstüne yavaş. Tekniği üstün kalır sadece. Ayrıca bu kadroyu Mancini kurmadı. İlaveler yaptı ancak oynayamıyor o adam. TD'likten arta kalan zamanında ek mesai yaparak lisansı kendi çıkarsın istersen.

Salih'i bile yavaş diye eleştiriyorken Balta diyorsunuz hayretlerle bakıyorum ekrana. Balta geçen yıl bile ileri gidince gerisi tarla gibi boş kalıyordu. Şu an iyice bitti fiziksel olarak. Üstüne yavaş. Tekniği üstün kalır sadece. Ayrıca bu kadroyu Mancini kurmadı. İlaveler yaptı ancak oynayamıyor o adam. TD'likten arta kalan zamanında ek mesai yaparak lisansı kendi çıkarsın istersen.

Ya yeminle düz düz konuşuyorsunuz. Hakan zaten kötü bir futbolcu ama hiçbirşey Sabrinin 3-5-2 nin sol açığı oynamasından kötü olamaz.

Bi de ne demek arkadaş bu kadroyu Mancini kurmadı. Gelmeseydi o zaman. Her mevkiye 2-3 adam aldırıp hocalık yapmak kolay. Mancini bi zahmet şu kadroyla bişeyler yapıp maharetlerini göstersin.

Neresinden bakasanız bakın, takımı çorbaya çevirmekten başka bişey yapmadı geldiğinden beri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt