Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Busquetsin extralari yok mu?? extradan anladigin sadece kosmak gol atmak calim atmak mi? Hepsini saymayayim teker teker ac fmyi ceyhun ile busquetsi karsilastir teker teker. fiziksel mental teknik busquets melo ayarnda bir oyuncu

Fm ile ilgilenmem pek. Mental olarak melodan cok farklı. Cehun ile de direk kıyaslamak da istemedim zaten. Bu biraz sacma olurdu. Busquets öyle vay vay adam değil ama extra olarak . Görev adamı olarak ama üst seviyede . Ceyhun üst seviyede değil okadar. Birisi barcada oynuyor ve tercübe kazanıyor diğer orda burda şimdi bizde.

Mac keyfimizin icine ettin mancini

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer ne zaman bitiyor türkiyede?

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Fm ile ilgilenmem pek. Mental olarak melodan cok farklı. Cehun ile de direk kıyaslamak da istemedim zaten. Bu biraz sacma olurdu. Busquets öyle vay vay adam değil ama extra olarak . Görev adamı olarak ama üst seviyede . Ceyhun üst seviyede değil okadar. Birisi barcada oynuyor ve tercübe kazanıyor diğer orda burda şimdi bizde.

Ceyhun galatasarayin oyuncusu degil bence ama eger sen tersini dusunuyorsanda tartismaya gerek yok gorusune saygim var.

Ranocchia mi ne gelmedi sevindim sezon sonu daha iyisini alırız

Basit oynamak da bir özelliktir. Bu çoğu futbolcu'da yok :asd:. Hem Busquets gibi tek pasın maestrosu olan bir adamı bu çöplerle karşılaştırmamak lazım.

Aynı kategorideler sonucta ama. Aralarında kalite farı olması normal hele hele tek pas konusunda. Barca alt yapıdan cıkan barca systeminde bunu gözülü kapalı öğreniyorlar.

ulan şansa bala erken bir gol bulup ,yatsak bari . yoka bu maçı kazanamayız bu leş kadroyla.

İyi transfer yapiyorda oynatmiyor adam

Ceyhun galatasarayin oyuncusu degil bence ama eger sen tersini dusunuyorsanda tartismaya gerek yok gorusune saygim var.

Bende beğenmiyorum ama bu tarz oyuncuları beğenmiyorum zaten. Bana melo gibiler belki gatusolar gibiler lazım o bölgede. Fazla basit,ruhsuz ön liberoları tutmuyorum pek. Ama tutan hocalar var ki saygı duymak gerekir

Turkiyede o bolgede hemen hemen o bolgede her takim yabanci hakkini kullaniyor keza ceyhun bizde kendi bolgesindede oynamiyor. Illa yerli soruyorsan mehmet topal necip suan aklima gelenler.

Tamam sana göre Mehmet Topal ve Necip bir tık önde, en önemli rakiplerinin oyuncuları al bakalım hadi nasıl alacaksın. Her takım kalesinde yerli kullanıyor o bölgede sen de yerli kullan ozaman? Altını üstünü deüşünmeden, tartıp hesap yapmadan garip garip yorumlar yapıyorsunuz. Bıkkınlık verdi artık bu olay. Bir takımın her bölgede 2-3 milyonluk adam oynatması mümkün değil bunu idrak edemediniz bir türlü.

Seni bilmemde ben istemem.Hele bir de dediğin gibi son dakikada falan atarsa yine maç sonunda 3lü falan saçma sapan şeyler olur.Sabri maçtan sonra kaptanlıkla ilgili ağlar spikerlere.

Çok önemli maç vallahi 90'a 1-1 girersek Sabri 2-1 yapsın takla atarım sevinçten,çok zor maç olacak çünkü..Sabri sanmıyorum ne yaparsa yapsın kalmaz takımda seneye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt