Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turkiyede o bolgede hemen hemen o bolgede her takim yabanci hakkini kullaniyor keza ceyhun bizde kendi bolgesindede oynamiyor. Illa yerli soruyorsan mehmet topal necip suan aklima gelenler.

Tebrik ediyorum futbol bilgini konuşturdun.Tamam Ceyhun u beğenmiyorsun.Necip i ne ara bu kadar izledin de daha iyi diyebiliyorsun.Adam Beşiktaş ta oynadı mı hiç de bir değerlendirme yapabiliyorsun.Böyle hayali konuşmayın arkadaş.

Tamam sana göre Mehmet Topal ve Necip bir tık önde, en önemli rakiplerinin oyuncuları al bakalım hadi nasıl alacaksın. Her takım kalesinde yerli kullanıyor o bölgede sen de yerli kullan ozaman? Altını üstünü deüşünmeden, tartıp hesap yapmadan garip garip yorumlar yapıyorsunuz. Bıkkınlık verdi artık bu olay. Bir takımın her bölgede 2-3 milyonluk adam oynatması mümkün değil bunu idrak edemediniz bir türlü.

Ben alalim demedim daha iyisi varmi dedin bende soyledim.Ben ceyhunu bizde oynayabilecek kapasitede gormuyorum.

Kadro sayesinde korktum şuan

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi bir tık yahu.. Topal, Valencia'ya gitmiş maçların 4'de 3'ünde oynamış bir adam. Mükemmel bir adam değil belki ama Ceyhun ile filan kıyaslanamaz. Ceyhun kim ki Topal kadar oyuncu olacak.

O maçların hepsinde sıfırdı top Valencia'dayken. Tek yönlüydü o da defansif. Ne oyun kurdu, ne top taşıdı ne de atağa katıldı. Türkiye'de ise şu an o özelliklerde en iyisi. Görev adamı yine. Hiçbir extra olayı yok. Ha Ceyhun'dan 1 tık fazladır. O da en fazla.

O maçların hepsinde sıfırdı top Valencia'dayken. Tek yönlüydü o da defansif. Ne oyun kurdu, ne top taşıdı ne de atağa katıldı. Türkiye'de ise şu an o özelliklerde en iyisi. Görev adamı yine. Hiçbir extra olayı yok. Ha Ceyhun'dan 1 tık fazladır. O da en fazla.

Ceyhun daha hatasız pas vermedi:)

Topal ile Ceyhun arasındaki fark Hakan Şükür ile Mehmet Batdal gibidir.

Defans boş la :(

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslan melo

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forum boş olduğunu bir kez daha kanıtladı

maç başlamadan neler dendi herkes gene tükürdüğünü yalıyo

şu takıma şu ana kadar gelmiş en iyi yabancılardan 2 tanesi takımda.biri melo biri sneijder.

Burdisso nun kardesi Burdisso hayirli olsun!!

Sabriye laf atanlar bundan wonra biraz daha sakin laf atar umarım..amaaa melo ne oynuyor be:cigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt