Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
veysel ve burdisso gelirse kac transfer yaptik biz devre arasinda? ben bukadar transfer yaptimiz bir devre arasi hatirlamiyorum, belliki bir hazirlik yapiliyor yeni sezon icin, giden cok olacak.

Postlarını beğendiğim bir kaç ''Bu ne biçim kadro Allah belanı versin Mancini'' tadındaki arkadaşa ağzımla gülmüyorum :)

Muslera

Veysel Semih Burdisso Telles

Selcuk Ceyhun Melo

Sneijder

Burak Drogba

Lig'de artik böyle oynariz herhalde…

veysel ve burdisso gelirse kac transfer yaptik biz devre arasinda? ben bukadar transfer yaptimiz bir devre arasi hatirlamiyorum, belliki bir hazirlik yapiliyor yeni sezon icin, giden cok olacak.

alinan oyuncularin hepsi 25 yasinin altinda. bu oyuncuarin hepsi tutarsa kimse durduramaz bizi.

[attachment=7326:burdisso.png]

boca juniors'da

Ekli dosyalar

• burdisso.webp
    burdisso.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 236

Ben sezon sonu transfer dönemi de hatırlamıyorum, bu sayıda transfer yapıldığı...

burada 3 lü oynanmaz yeaaaaaaaaaaaaaa diyen ergenlere selam olsun... 3 lü ile devam hocam ...

4lü savunma gibi gözüksede oyun icerisinde zaman zaman 3lü dizilise gecti takim.

Ama dizilis pek önemli degil aslinda.

iki transfer daha yaparsak toplamda 10 tane adam almis oluyoruz devre arasinda

adnan polattan ünal aysal kadrosuna geciste bile bukadar degisim yoktu neredeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt