Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferlerin hepsi tutacak diye birşey yok en iyi transfer rekabetin olmasi

Veysel gelirse hamit de dönüyor yekta gidebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaslar birisi derhal ümit özatin twitterine baksin benim twitim yok, serefsizin yazdigina bi bakin isterseniz!!!!

bazıları 3 lü savunma falan demiş önceki sayfalarda da hangi maçı izlediniz abi. düpedüz 4 lü savunmaydı. ceyhun önliberoda melo biraz daha önde serbestti belki de ordan akılları karıştı bazılarının.

Saka maka Bursaspor´a 6 tane caktik ya :)

Adamlar baya formdaydi. Fenerbahce´yi evire cevire yenen Eskisehirspor´a 2 macta da fark atmislardi. 3-4 Allah ne verdiyse.

Valla hala soktayim.

köpek herif yenisafak.com.tr:999/spor-haber/umit-ozattan-6-0lik-maca-6-0-gondermesi-02.02.2014-615536

gecen haftaki puan kaybindan dolayi yasadigim moral bozukluguna bu galibiyet ilac gibi geldi

tesekkürler ASLANLAR!

Maç izlerken dünyadan kopuyorum ben kardeşim emin olabilirsin.Sabri'ye gelince,sanırım herkes Sabri'nin defansta attığı rövaşata takıldı.Herkesin gözüne hoş geldi.Sabri'nin şu kulüpte çaycı bile olmaması gerekiyor.Ama bi kaç hareketle taraftarın gözünü boyamı başarıyor.Sonra millet eeooooo SARBİ REYİZZ nidaları ile gururlandırıp başımıza bela ediyor.Mesela Ceyhun'u tebrik edebiliriz.Bence mükemmel oynadı.

Bence de Sabri bizde oynayacak nitelikte degil.

O rövosata da yaptigi en sacma ve en gereksiz hareketti bence.

Ama bu maclik performansinda layikiyla görevini yerine getirmistir.

Bundan sonra da zaten Telles oynayacaktir. SIkInti yok yani :)

arkadaşlar maçın özeti birazdan trt1 de izlemek ve yeniden keyiflenmek isteyenler kaçırmasın

Bugün çok güzel bir gündü. Önce Konya maçını stadda izledim 3-0, sonra Galatasaray 6-0 daha ne olsun :)

Sneijder ve Melo bu takımın değişmez isimleri, hele melo 3 kişilik oynuyo adamım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt