Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1796564_685978578111987_2116535340_n.jpg

özetleri izliyorum da karabük stadı tam premier lig stadı gibi omuş.

Fenerin maglubiyeti bizden fazla sanırım,sabah bi arkadas paylasmıstı,onlar 3 biz 2 kez kaybetmisiz ama 7 beraberligimiz var olacak is degil,bu arada Karabük de Furkan yine dagıtmıs ortalıgı,cok etkili olmus,Mancini takip ediyodur insallah,Yekta yı da veriyosak seneye dönsün kampa katılsın Furkan,Terim cok kapalıydı bu adamlara karsı,Ceyhun olsun Furkan olsun...

Furkan çok iyi oynamış bugün inşallah geri döner Mancini iyi fırsat gençler için.

BffwbeKIYAAcvoC.png

Ayrıca Burak 46 sprint atmıs,bi de gol atsa süper olacak))

Fenerin maglubiyeti bizden fazla sanırım,sabah bi arkadas paylasmıstı,onlar 3 biz 2 kez kaybetmisiz ama 7 beraberligimiz var olacak is degil,bu arada Karabük de Furkan yine dagıtmıs ortalıgı,cok etkili olmus,Mancini takip ediyodur insallah,Yekta yı da veriyosak seneye dönsün kampa katılsın Furkan,Terim cok kapalıydı bu adamlara karsı,Ceyhun olsun Furkan olsun...

Furkan'ın geçen sene az şans bulması beni şaşırtmıştı epey. Fatih hoca 11-12 sezonunda Kayseri ile yaptığımız maçlarda çok övmüştü onu ama gelince hiç oynatmadı :D

Mancini hoca herkese şans verdi aşağı yukarı. Bence sezon öncesi hazırlık döneminde Furkan da epeyce şans bulacaktır. İyi kullanırsa tutar onu hoca.

Mesele 7 puan fark değil, Fener 7 değil en az 10 puan daha kaybeder.

Hatta Fener sadece şu 3 maçta bile 7, hatta 9 puan kaybedebilir : BJK(deplasman), Galatasaray (Deplasman), Sivas (Deplasman)

Ancaaak, bizim tüm maçlara final maçıymış gibi asılmamız gerekiyor.

Furkan'ın geçen sene az şans bulması beni şaşırtmıştı epey. Fatih hoca 11-12 sezonunda Kayseri ile yaptığımız maçlarda çok övmüştü onu ama gelince hiç oynatmadı :D

Mancini hoca herkese şans verdi aşağı yukarı. Bence sezon öncesi hazırlık döneminde Furkan da epeyce şans bulacaktır. İyi kullanırsa tutar onu hoca.

Cok sırt döndü bu cocuklara karsı Terim,Mancini'nin gelmesini istemiyodum ama eger kafasındaki sistemi oturtursa cok basarılı olacagını düsünüyorum,Mancini'nin en begendigim özelligi kimseyi kenara atmıyor,herkesi kullanıyor öyle ya da böyle,Ceyhun bi köseye atılmıstı geldi Ceyhun u oynattı,keza Yekta da daha fazla oynamaya basladı,İbrahim i cıkarrtı alttan Emre can ı cıkarttı,Balta'yı kazandı bence fena oynamıyor,Furkan'ı sanırım takibe almıs Fener-Karabük macı sonrası o yönde acıklama vardı Furkan bizim oyuncumuız mu tarzı,neyse Mancini'ye bu saatten sonra destek ve uygun ortamı saglamak lazım,yapmak istediklerini anlıyorum,insallah kafasındakileri hayata gecirir...

Şimdi herkes Burak topiçinde sallıyordur krala ama adam tam 46 sprint atmış savunmanın arasına onun açtığı boşlukları da Sneijder çok güzel doldurdu.

Keşke bir gol atsaydı ama bazen böyle günler oluyor.Destek verin krala Antep maçını unutmayın onsuz bazen pozisyona bile giremiyoruz.

O degilde Konya-Sivas macında ne karambol olmus öyle,bi Bjk-Dinamo Kiev macında vardı hatırladıgım böyle karambol bi de bu,cok enteresan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt