Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oncelıkle tarnsferler guzel yıldız adayı en azından 3 4 tanesı tutar hazır oyuncu ıstemıyoruz guzel belkı drogba sneıjder gıbı fırsat transferı yapabılırız yazın..

Inter ranocchia yı satmak. G.Saray kiralamak istemiş bu yüzden transfer olmadı diyor ranocchia nın menajeri

Sike yapmisik beyler, suanda Beyaz Futbolda sike nasil yapilir onu konusuyorlar, bugun oyle kazanmisik :asd:

Mancini harbi büyük adam ya, oyuncular değişebilir ama sistem, felsefe, oyun anlayışı hep aynı tık tık tık makina düzeninde işleyen bir Galatasaray yaratmak istiyor, çok başarılı olacak çok.

madem birden Porto olmaya karar verdik hani genç oyuncu bulup daha sonra satıp para kazanacağız ya. yanıbaşında eski oyuncun var Hamza gidin onu kandırın Akhisarlı Niasseyi alın ve 2 sene sonra 15 milyon avroya okut.........

Ne yapıp edip Serdar Azizi almamız gerekiyordu. 6 yemiş olsalar da ben beğeniyorum

Aynı şeyi maç esnasında ben de arkadaşa söyledim.

Gollerin çoğu forvet arkasından geldi.

Serdar Aziz ilkyarı tamamen burağı marke etti.2.yarı da Drogbayı.

Bence başarılıydı.

Kesinlikle katılıyorum.Serdar Azizi almalıydık.

Burdisso da geliyormuş galiba.

Buradan foruma tekrar sesleniyorum.Adam bi gelsin oynasın,ondan sonra değerlendirelim.

Hajrovic de yetersiz demişlerdi.Çocuk bugün Messi gibi ters pas attı.Harikaydı o topu.

Sabır sabır sabır.Bu takım olacak.

Şunu çok ciddi söylüyorum,İmparator zamanında bile ben böyle bir oyun,skor görmedim.

3-5-2 ye kızdık,hiç sabretmedik.Sonucunu bugün aldık.

Tekrar söylüyorum,sabır sabır..

Beyler defans transferinde son gelişme nedir?

1- RAnokya yattı mı?

2- Astori yattı mı?

3- Burdisso diyorlar.. Necidir, nasıldır?

4- Guarinden haber var mı?

Tşk. :)

Alp Er Tunga öldü mü

Issız acun kaldı mı

Felek öcün aldı mı

Şimdi yürek yırtılur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt