Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burdissonun yerine gelecek adam nasil belliymis adam 25 yasinda ya yarim sezonda süper oynarsa ne olacak gonderip baska stopermi alacagiz,L.tuzemen sacmalamasin,kupa maclarinda yaptigi yorumlari dinleyenler futboldan sogur

Kiralıyormuşuz Burdisso'yu, ona ithafen söylemiştir. Anladığım kadarıyla Burdi geçici bir yama.

Ahmet Cakar: Veysel Sari nin transferin zamanlamasi dusundurucu.

Evet son gun transfer yapmak dusundurucu..:DD

Önder Özen mantıklı şeyler söylüyor. İleri dönük gerçek anlamda ALTYAPI çalışmalarından bahsediyor. Gelecek için Almanya falan diyor.

Ama Önder Hoca bunları hayata geçirebilmen için Türk Futbolundan Demirören , Aziz gibi adamları da temizlemek gerekir. Bunu da unutma.

hangi kanalda hocam ?

Maçı yarım yamalak izleyebildim, ulan ne top oynadık be.Mancini döneminde bi Kopenhag maçı bi bugünkü maç.Muhteşem oynadık.

Endoğan o kadar veda etti, son gün son saat bile olsa imzayı attırırız.

Vidic dzeko gelsin bruma iyileşsin bizi tutana aşk olsun birde muslera ya sağlam bi yedek alsınlar eray la real maçına çıktık şaka gibiydi Allah korudu da o gün ronaldo yoktu maçta ...

Ulan şu memlekette sadece Galatasaray'ın transferlerinin maliyetleri hesaplanır. 5 yıllık maliyeler tek kalemde gösterilir yetmez bir de TL olarak hesaplanır.

bu sikeci yalakasi medya futbolcularin 3-5 yillik butun alacaklarini toplayip transfer harcamasi cikartirken Galatasarayin 3-5 yillik kombine+sampiyonluk pirimleri+digiturk yayin haklari+CL alinacak paralar vsvsvs hesaplarinida yapsin

Pektemek iki olaacak

Pektemek çok ağır sakatlık geçirdi.Çocuk hala toparlayamadı.

Ama geçen yılki playoff maçlarında pektemek acayip top kontrol ediyodu havadan.adamın oyun tarzı hoşuma gitmişti.Üstüne koyamadı.O da yerinde saydı.Çocuğa biraz yardımcı olunsa çok daha iyi yerde olurdu inan.Yazık oldu ona.

Dönüyorum Cenk'e.Hayatta istemem bizim takıma.Beceriksizin önde gideni benim gözümde.

Muhammet, sakatlıktan dönse çocuk bi toparlasa Cenk'e 10 basar benim gözümde.Vuruşu hamleleri buram buram kalite muhammedin.

Sivas kazanırsa çok şey değişir ligde bakmışsın 3-5 puan farkla şampiyon olmuşuz ;)

Endoğan'a noldu ya :D

Şöyle birşey yazıyor Wiki'de;

FC Basel'den Endoğan için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Adili, bir gün sonra yani 16 Ocak 2014'te ise takım arkadaşları ve hocası Hakan Yakin ile vedalaştı ve takım kampında ayrıldı.20 Ocak 2014 gecesi ise tarifeli uçakla İstanbul'a geldi.Ancak takımla bir süre görüşmelerini sürdüren oyuncu, türk statüsünde oynayamadığı ve A2 takımında oynamamak istemesi nedeniyle bu transfer gerçekleşemedi.

Beyler takip edemedim gelismeleri ya burdisso yu mu aldik kesin olarak.kiralik mi birde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt