Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.695
- 2.279
- 1.983
Piçin teki açabilir yani, söylentiler çıkınca da translate tweetler atar. Umuyorum ki böyle olsun yoksa sosyal medya yalakası bir oyuncumuz olacak.
2012'de açılmış hesap.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piçin teki açabilir yani, söylentiler çıkınca da translate tweetler atar. Umuyorum ki böyle olsun yoksa sosyal medya yalakası bir oyuncumuz olacak.
Burdisso ve veysel ne oldu?? Son gelismeler nelerdir?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşların yazdıkları şu kelle, paça, bağ muhabbetini ben niye görmüyorum . Bende normal şeyler yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 10997
O hesap %100 fake. Adam niye durduk yere türkçe RT istesin takipçi kasacak akıllı, geçiniz.
Burdisso ve veysel ne oldu?? Son gelismeler nelerdir?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eyvallah kardeşim.
2012'de açılmış hesap.![]()
Burdisso tamam, Veysel'in durumu yarın belli olacak. Yarın ya imzalar atılacak ya da sezon sonu bedava gelecek.
Yaşı farketmemişim bu arada, tapatalk'ta ismen hatırlıyorum da eski mesajlarınızdan. Kusura bakmayın "senli benli" yazdım direkt.
Burdisso tamam, Veysel'in durumu yarın belli olacak. Yarın ya imzalar atılacak ya da sezon sonu bedava gelecek.