Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cisse diyelim teklif yaptık

ne yapcağız ?

drogba ile beraber oynayamaz

cl için mi acaba ?

Burada Burdisso, P.Cisse isimlerini gördükçe sinirim bozuluyor. Şu dakikadan sonra yapılacak yabancı transfer kadroya değil tribüne olur. İstemiyorum çöpe gidecek transferi, madem çöpe gidecekse yerli gitsin. Serdar Aziz gitsin, Cenk Tosun gitsin, İlhan gitsin ama yabancılar gittikçe sinirim bozuluyor. Yerlinin ikinci el piyasası oluyor en azından.

2-3 sayfa geriye gidersen orda durumu izah ettim kardeşim.

Ben her gün isim mi verdim? Öyle bir şey varsa benim önceden yazdıklarımı alıntı yaparsın.

herkesi memnun edemessin. bu transfer sezonu foruma baya renk getirdin samimiyetinede inaniyorum. duyum falan olmayinca basliyor herkes duyum yokmu cok sessiz geciyo vs. duyum varsa hic cekinme :)

Papiss Demba Cissé

adamlar hem demba bayı hem cisseyi alıyor asdas

Mümkün degil ya. Adam Papis Cisse demis. Ne alakasi var, forvet ve yabanci. Bu kadar uydurma haber görmedim. Biraz önce menajerin aciklamalarini izledi salladi hemen.

Hacım,aşkın sallamaz.Çocuğu iyi tanırım,babası kongre üyesi.

Her maç biletlerimi ona aldırırım,öyle gelirim İstanbul'a.

Belki fenere pisliğine de olsa,araya girmiş olabiliriz.

Ama şu da var.Chedjou sezonu kapattı diye söylenti var.

Belki onu da yarın bir yere kiralık verip,bu tarz bi oyuncu kadroya katılabilir.

Forvet hattında ciddi sıkıntılarımız olduğu da bir gerçek.

Çok hareketli bir transfer dönemi oldu . Güzel hamlelerle hayırlısıyla yarın tamamlanır

Webo Arsenal maçlarında çok yetersiz kalmıştı halbuki adam şikeciler için bulunmaz hint kumaşı. Düşünün artık şikecilerin ŞL'de oynadığında göstereceği performansı.

İnat etmiyorum reis bildiğin varsa paylaş bende yararlanayım yani, yanlış anlamanı istemem

Resmi dediğin kendi kullanıyor demekse onu bilemem ama dediğin gibi bir hesap olmadığını düşünüyorum.

Kimse daha önceden tahmin edip fotoğraflarını paylaşmış olamaz. Veya bir sürü tweet atmış.

Beyler bu burdisso tivitleri ne is? Olayi kacirdim da, neyin nesi bu :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burdisso, olursa Veysel ve belki yerli bir kanat oyuncusu olur. Forvet transferi şu aşamada imkansız. Zaten 10 yabancı hakkımızı doldurduk. Yabancı forveti alırsak lisansı nasıl çıkacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt