Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahmin için değil mesela gidip semih kaya yazsan 50 tane hesap çıkar. Zamanında öylesine açılmış bir hesap şimdi dedikodular çıkınca Türkçe tweet atmış olabilir diyorum

Onun farkındayım da sen Türk biri açmış demek istedin diye öyle dedim. Ben genelde resmi hesap denenlere inanmam ama bu nedense kendi hesabı gibi geldi bilmiyorum. :D

Ontivero a2 için mi alındı yoksa as takımda mı düşünülüyor anlamadım . Keşke kiralayıp yerine yabancı bir golcü alsaydık

burdisso yu mancini nin istiyor olması yüzde kaç ihtimal? ya da tanıyor takip ediyor olması? çok alakasız geldi bana. umarım yönetim kendi kafasına göre oyuncu almak gibi bir hata yapmıyordur

serdar aziz kim yav cöp,olcan kimmiste Galatasarayda oynayacak.gecin bu isleri

Caneri sol bek saydığımız takdirde Olcan 'dan daha iyi bir sol açık söyleyebilir misin? Hakan, Sabri, Aydın, Emre Çolak kim de Galatasaray 'da oynuyor ona kalırsan?

sinan engini tercüme edin ahaha

Tek maçlık düşünmeyin.

Olcan dediğin adam,benim gözümde Caner'in 2 üst versiyonudur.

Üstüne üstlük yerlidir.

Süper olur muhteşem olur,sezon sonu mutlaka kapatmalıyız.

Muhammed olayı da doğruysa harika olur.

Olm ben hiç böyle bir transfer dönemi görmemiştim lan ömrü hayatımda :)

iyi oyuncu bişey demiyorum fakat şuan bize yetmez , olcan fazla abartılıyo

muhammet demir müzmin sakat buna rağmen gol ortalaması iyi buna bişey demem

Olcan + Serdar Aziz + Muhammet paketine 15 milyon euro deseler,düşünmeden veririm bu parayı.

5 yıl kafan rahat eder,zaten takıma genç nesil aşılandı,bu üçlüyle Avrupa'da başarı çok daha da kolaylaşır.Lige 5 yıl ambargo koyarsın,istedikleri kadar yabancı kuralı koysunlar,vız gelir tırıs gider.

Bugun rezil rüsva olan serdar aziz mi ? Peh, iyiki şu adama falan milyon eurolar bayılıp salaklık etmedik

Onun farkındayım da sen Türk biri açmış demek istedin diye öyle dedim. Ben genelde resmi hesap denenlere inanmam ama bu nedense kendi hesabı gibi geldi bilmiyorum. :D

Yok kendi ülkesinden biri açmış ihtimali üzerinde duruyorum hele Türkçe attığı tweetler RT istemesi falan hiç inandırıcı gelmedi bana

s.aziz,c.tosun,olcan gibi sacma sapan oyunculari Galatasarayimiza yakistiranlar burdisso twitt sakasindan sonra baska bir saka kampanyasi falanmi baslatti,bu isimleri Galatasaraya yakistirmak ya sakadir yada futbol cahilligi

ne alaka anlamadım. lisansı çıkan adamı kiralayıp, yabancı kadromuzu boşaltamıyor muyuz? yapamıyorsak bruma nın lisansı bizdeyken kiralayıp kontenjanı nasıl boşalttık?

Benim bildiğim şu. Oyuncuyu yeni transfer edip lisansını çıkardıysan başka bir kulübe kiralık veremiyorsun. Yani bu arkadaş G.Antep'e kiralık gitse lisansı ne olacak. İki kez lisans değişikliği olmuyor diye biliyorum.

Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Stoper icin kayseriden zurabı alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt