Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burdisso yu mancini nin istiyor olması yüzde kaç ihtimal? ya da tanıyor takip ediyor olması? çok alakasız geldi bana. umarım yönetim kendi kafasına göre oyuncu almak gibi bir hata yapmıyordur

ben yönetimin burdisso dan haberi olduğunu düşünmüyorum.burdisso haberini ilk veren twitter hesabı, oyuncunu mancinin listesinde olduğunu da söyledi.

Fener bir gazla gitti şimdiye kadar. Rakipler Caner'i tutup gereksiz duran top vermesinler, puan alan çok olur.

En iyisi canerin sakatlanması. Emenike çok etkiliydi, webo kaymagı oldu.

Canerde şöyle bi 3-4 hafta sahalardan uzak kalsa. Şampiyonluk garanti olur.

Hatta sene sonu sözleşme uzatmayip bedava avrupaya falan gitse. Tadından yenmez olur

Bugun rezil rüsva olan serdar aziz mi ? Peh, iyiki şu adama falan milyon eurolar bayılıp salaklık etmedik

Siz öyle zannedin.Bugün Bursa takım olarak rezil rüsva oldu.

karşında David Silva Pepe ikilisi bile olsa,yine rezil olacaklardı.

Çünkü senin takımın akla zarar top oynadı.

Gerçi sizin izlediğiniz bu maçta 6 golü de serdar yedirdi.evet haklısınız..

En iyisi canerin sakatlanması. Emenike çok etkiliydi, webo kaymagı oldu.

Canerde şöyle bi 3-4 hafta sahalardan uzak kalsa. Şampiyonluk garanti olur.

Hatta sene sonu sözleşme uzatmayip bedava avrupaya falan gitse. Tadından yenmez olur

Ben kimse sakatlansın istemem de çok zor değil bunları yapmak.

Beyler şu akhisardaki niasse için ne düşünüyorsunuz ? Çok beğeniyorum. Son maçta attıgı bir gol var ki elazığa karşı açıp izleyin. Geriden başlayip adamın yanından geçip golünü atıyor. Tazı gibi :)

Benim bildiğim şu. Oyuncuyu yeni transfer edip lisansını çıkardıysan başka bir kulübe kiralık veremiyorsun. Yani bu arkadaş G.Antep'e kiralık gitse lisansı ne olacak. İki kez lisans değişikliği olmuyor diye biliyorum.

Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Papis hakkinda bir duyumun var mi? Kiralik teklif etmisiz.

Caneri sol bek saydığımız takdirde Olcan 'dan daha iyi bir sol açık söyleyebilir misin? Hakan, Sabri, Aydın, Emre Çolak kim de Galatasaray 'da oynuyor ona kalırsan?
ben saydigin adamlara super futbolcu falan dedigimi hatirlamiyorum,olcan,s.aziz falan cöp ,hakan,aydin,sabri,e.colak cöp bu isimlerin hicbiri Galatasaray formasi giymemeli bukadar basit

Benim bildiğim şu. Oyuncuyu yeni transfer edip lisansını çıkardıysan başka bir kulübe kiralık veremiyorsun. Yani bu arkadaş G.Antep'e kiralık gitse lisansı ne olacak. İki kez lisans değişikliği olmuyor diye biliyorum.

Dogru degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

böyle bişey duymadım, bruma dan bi farkı yoktur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt