Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben saydigin adamlara super futbolcu falan dedigimi hatirlamiyorum,olcan,s.aziz falan cöp ,hakan,aydin,sabri,e.colak cöp bu isimlerin hicbiri Galatasaray formasi giymemeli bukadar basit

Serdar Aziz bizim kadrodaki yerlilerin yarısından daha kaliteli bir isim bu bir gerçek.

Benim bildiğim şu. Oyuncuyu yeni transfer edip lisansını çıkardıysan başka bir kulübe kiralık veremiyorsun. Yani bu arkadaş G.Antep'e kiralık gitse lisansı ne olacak. İki kez lisans değişikliği olmuyor diye biliyorum.

Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

3 olması lazım. Aynı transfer sezonu içinde 2 kere transfer olan örnekler fazlasıyla mevcut. Devre arasına özel bir kuralsa onu bilmiyorum.

hocam bu aşkın ateşten başka cisseyle ilgili bişey bilen duyan söyleyen yok mu

Caneri sol bek saydığımız takdirde Olcan 'dan daha iyi bir sol açık söyleyebilir misin? Hakan, Sabri, Aydın, Emre Çolak kim de Galatasaray 'da oynuyor ona kalırsan?
olcan,s.aziz ve senin saydigin isimlerin hepsi cöp Galatasaray formasi bu adamlara layik degil bukadar basit

ben yönetimin burdisso dan haberi olduğunu düşünmüyorum.burdisso haberini ilk veren twitter hesabı, oyuncunu mancinin listesinde olduğunu da söyledi.

o zaman kardeşim nasıl iş bu :s

Guillermo Burdisso, Galatasaray,

Galatasaray'ın yeni transferi Guillermo Burdisso, Galatasaray ile anlaşmasının ardından Arjantin basınına açıklamalarda bulundu. Bu sezon 19 maçın 7'sinde forma giyme şansı bulan Guillermo Burdisso; "Oynama şansı elde edeceğim için mutluyum. En çok özlediğim şey buydu, bu fırsatı yakaladığım için çok mutluyum" dedi. Burdisso, takımı Boca'nın River Plate ile oynadığı son 2 maçı kaybetmesinin de etkisiyle; "Boca'ya geldiğim için pişmanlık duymadım. Hiçbir zaman iyi bir takım olamadık ve bu beni yaraladı" diyerek sözlerini noktaladı.

19 maçta 7 maç oynamasının sebebi var mı acaba? Hoca ile problem, performans düşüklüğü, sakatlık(yazmıyor transfermarkt ta)...

olcan,s.aziz ve senin saydigin isimlerin hepsi cöp Galatasaray formasi bu adamlara layik degil bukadar basit

Bu nasıl bi bakış açısı yahu?

Olcan'ın neresi çöp teoman.Sen hiç maç izlemiyomusun arkadaş,hiçmi denk gelmedin trabzonun maçına?Şakamısın olm sen :D

Serdar Aziz dediğin adam,Semih'in yanına öyle bir yakışır ki tadından yenmez.Birbirlerinin kademelerine grmekten rakibi mal ederler.

Hemen o leş,bu mok,bu salak,bu sığır,ne la bu?

Madem yabancı stoper alacağız Chedjou veya Burdisso gibi bir kumar olacağına Bruno Alves gibi garanti bir hamleyi tercih ederim.

Bilmiyorum. Şimdi iyi biri gelmeyecekse kiralık adam alabiliriz.

Çok para verip pişman olacağımız birini almaktansa sezon sonu iyi birini alırız.

Beyler şu akhisardaki niasse için ne düşünüyorsunuz ? Çok beğeniyorum. Son maçta attıgı bir gol var ki elazığa karşı açıp izleyin. Geriden başlayip adamın yanından geçip golünü atıyor. Tazı gibi :)

Adam ser, topla bir anda hızlanıyor, tekniği iyi, bitiriciliği iyi. Ama bana savruk gibi geliyor. Biraz da kontra oyuncusu.

Biz alsak ne kadar faydalı olur? Kapalı savunmalara karşı ne yapabilir?

Koray Gunter -> S. Aziz (cop)

Serdar Aziz oyununu bayağı geliştirmiş . gelecekte milli takımın stoperi olacak net

Yahu ligin en iyi sol açığı Galatasaray forması giymeye layık değilse yabancı almak gerekiyor, aynı şekilde stoper içinde geçerli bu. Muslera, Melo, Drogba, Sneijder, Telles, Stoper, Sağ açık, Hajrovic, Eboue. Tamam Galatasaray formasına layık topcuları toplayalım. Kontenjan ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt