Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne derse desin bizim trasnferlerde RAHMANİ olmayan akçeli işler dönüyor yoksa hiç bir futboldan anlamayan adam BURDİSSO gibi kazmayı alıp getirmez !! yine ceylan çalışkan kokuyor YETER YAHU salakmı bu adamlar herif balon bile değil o dereced kötü ! ayrıca bu herif geçen yıl bocada bile şans bulamadı DELİRMEMEK ELDE değil !!

İzledin mi bu arkadaşı?

Melo için de Juventus taraftarı '' Kurtulduk '' demişti. Sonuç?

Adam sahaya çıksın. Ne yapıyor görürüz? Şimdiden yelkenleri indirdiniz.

yelkenleri indirmelik bir durum yok bence. yorumları paylaşıyoruz sadece. ancak melo nun durumu ile hiç tanımadığımız bir oyuncuyu karşılaştırmamak gerek. ben en azından melo yu bize gelmeden de tanıyordum. juve de bidon olsada kalitesi ortadaydı.

o degil de bu ridvanovic, Hajrovicin Sercan Yildirimin akrabasi oldugunu söyledi. Asli var mi bu isin?

Kim ne derse desin bizim trasnferlerde RAHMANİ olmayan akçeli işler dönüyor yoksa hiç bir futboldan anlamayan adam BURDİSSO gibi kazmayı alıp getirmez !! yine ceylan çalışkan kokuyor YETER YAHU salakmı bu adamlar herif balon bile değil o dereced kötü ! ayrıca bu herif geçen yıl bocada bile şans bulamadı DELİRMEMEK ELDE değil !!

Bi an yine Bocalı bir taraftarın google translate çevirisi sandım..

lan bu ülkede artık maç da izleyemiyoruz. brezilya ve arjantin liginden haberimiz yok. dünyanın köklü takımlarından bocanın stoperini tanımıyoruz çünkü izleyemiyoruz.

Izleye bilseydin fark etmizdi bocayı. Adam 7 macda süre almış sadece.Son 5 ayda sadece 3maca cıka bilmiş. Kim bunu buldu merak ediyorum

yelkenleri indirmelik bir durum yok bence. yorumları paylaşıyoruz sadece. ancak melo nun durumu ile hiç tanımadığımız bir oyuncuyu karşılaştırmamak gerek. ben en azından melo yu bize gelmeden de tanıyordum. juve de bidon olsada kalitesi ortadaydı.

ki juveye 25 milyona transfer olmuş bi adamdan bahsediyoruz. izlemeyen bile etiketine bakıp az çok fikir sahibi olur. bu burdisso da görünen hiç bi olumlu yan yok

Sen yeterince izlemişsin galiba şöyle detaylı analizini bekliyoruz.Eksik yönleri neler bize niye uymaz?Bizi aydınlatsana biz pek bilmiyoruz.

Ağır bir Boca fanısınız galiba.

Eğri oturup doğru konuşalım stoperde sakatlanan biri olursa diye yapılmış bir transfer sanki.

Transfermarkt'a bakınca adam Boca Juniors'ta ara sıra kadroya girmiş sanki bizimkiler neyi izlemişlerde almışlar hayret :)

yahu dany'nin yerine adam alıyoruz, bir de bu açıdan bakın :)

danyiyi aratır bir kere yavaş tek hamleli hatta aynısından bizde var ikinci chedjou hayırlı olsun ha chedjou kadar fiziğide yok varın düşünün roma bu adamı 4 maç ta postaladı neyse gelince oynar sonra forum olarak söversiniz yine bir menajer birileriyle paraları kırışır !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt