Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o risek bikeren girersin bizim okadarda bütcemiz yok habire tecrübesiz oyunculara 15 milyonlari vermeye.

brumada bi nevi riski gördük, iyi oyuncu ama daha tecrübesiz, insAllah sakatligini iyi atlatir döner.

ama dedigim gibi yönetim bunu fazlasiyla yapmaz yapamaz !

bende isterim doria gelsin ama imkansiz !

dostum bruma kendi takımında zaten oynamıyordu işte riskbuydu ama doria :) risk değil bayağı olmuş bir oyuncu yaşa bakma sen değme stoperleri ayağında top diye sektirir aslında bir iki maçını izlemeni isterdim

Güzel kardeşim; Doria için 17 milyon Euro nakit, Balanta için 8 milyon Euro nakit istiyorlar.

Bu iki oyuncuyu da izledim. Geleceği parlak oyuncular. İkisinden birini görmek isterdim. Ama ilk defa Güney Amerika dışına çıkacaklar.

neymar da ilk kez çıkmadımı ? ya iyi oyuncuysa iyidir herneyse zaman kim haklı gösterecek bakalım

Doria brezilya milli takımına secilen en genc stoperlerinden birisidir. Avrupada stoper diye gezen bir çok ah okadar tercübeli stoperleri cebinden cıkartır. Alamayız kolay kolay zatende ama diyelim ala bildik. Idaa ediyorum popescudan daha büyük stoperimiz olur. Çocuk bir kere fut cu yahu. Fut ne olduğunu bilmeyenler google amcaya sorsun

yok gerekmiyor 19. hafta gs bursa

tam maçın başladığı saat :D kendi takımlarında sallamadık adam bırakmamışlar :D

şuan bakıyorum

ziyaretçilere açmışlar

fakat ne görüm şu yoruma bakın

bos.gif

Quatrum35

20. hafta Gs - Eskişehir

bos.gif

Bursa maçını şimdi izledim özetini ya bırakın allahını severseniz cacık olmaz bu cincondan.

1 tane extra gol geri kalan bütün goller bursaspor´un hatası hayatımda bu kadar boş bursa görmemiştim rezillik

bos.gif

bos.gif

dostum bruma kendi takımında zaten oynamıyordu işte riskbuydu ama doria :) risk değil bayağı olmuş bir oyuncu yaşa bakma sen değme stoperleri ayağında top diye sektirir aslında bir iki maçını izlemeni isterdim

seyrettim 2 3 gün önce copa libertadores ön elemesinde onun hatasindan 1 0 yenildiler.

tecrübe eksigi iste ister en pahali oyunculari olsun.

ha bu demek degilki alinmaz diye ve riske girilmez diye hepimiz biliyoruz bunun iyi oyuncu oldugunu.

ama bizim yönetim 15 milyonu sayabildikten sonra gider avrupada olmus bir stoperi getirir onu anlatmaya calisiyorum.

şuan bakıyorum

ziyaretçilere açmışlar

fakat ne görüm şu yoruma bakın

bos.gif

Quatrum35

20. hafta Gs - Eskişehir

bos.gif

Bursa maçını şimdi izledim özetini ya bırakın allahını severseniz cacık olmaz bu cincondan.

1 tane extra gol geri kalan bütün goller bursaspor´un hatası hayatımda bu kadar boş bursa görmemiştim rezillik

bos.gif

bos.gif

:D

seyrettim 2 3 gün önce copa libertadores ön elemesinde onun hatasindan 1 0 yenildiler.

tecrübe eksigi iste ister en pahali oyunculari olsun.

ha bu demek degilki alinmaz diye ve riske girilmez diye hepimiz biliyoruz bunun iyi oyuncu oldugunu.

ama bizim yönetim 15 milyonu sayabildikten sonra gider avrupada olmus bir stoperi getirir onu anlatmaya calisiyorum.

faruk avrupadaki o büyük takımlar işte olmuş yerine doriayı almak istiyorlar zaten milan musait olsa alacaktı ki sezon sonu seedorf kesinlikle alacaktır thiago silvanın yolundan gidecke ne diyelim :) neyse balanta da olurdu o da olmadı :) hayırlısı olsun burdisso :)

neymar da ilk kez çıkmadımı ? ya iyi oyuncuysa iyidir herneyse zaman kim haklı gösterecek bakalım

Kardeşim sana şöyle anlatayım. Doria ve Balanta gibi adamlar için yüksek maliyete gireceksen bir defa ekonomik durumun iyi olacak. Elinde patlasa da çerez parası diyeceksin. Biz Bruma için 13 milyon Euro yatırım yaptık. Şimdi sakatlandı. Allah korusun futbol hayatı bitseydi 13 milyon Euro için çerez parası mı diyecektin? Bu demek değil ki her sene bu tarz yüksek bütçeli yatırım yapalım. Diğer yandan kadron çok iyi olacak. Doria veya Balanta bu iyi kadro içinde kendine yer bulmaya çalışacak.

Doria ve Balanta'yı ben de izledim kardeşim. Baya iyi oyuncular. Ekonomik durumun iyi olmadan her zaman bu tarz transferler yapamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt