Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ama ortada bi bilgi var değil mi ? en azından onu söyle

Kardeş Erdin Demir deniyor ama ben alacaklarsa şimdiye kadar alırlardı diyorum oyuncu da çok gelmek istiyormuş .. Çok inanasım gelmedi ama öyle bir muhabbet varmış..belki hoca Sabrinin dünkü performansından sonra vazgeçmiştir orasını bilemem.. :D

kornerleri sneijder ve hajro kullansin. sabri neymis, resmen dalgasina kullaniyor adam. selcuk zaten 2 sezondur ilk direge asik olmus

Sneijder kullansin hep

Hajro dun bi kere kullandi ama oda on direge acti

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynen ceza sahası çevresi hariç selçuk geçmesi topun başına

Vallah başka her takım korner kullandı mi taraftar heyecanlanır. Bizde tam tersi, bir halt olmayacağını bildigim için ihtiyaç molası oluyor maça bakarken ya da içecek yiyecek almaya gidiyorum mutfağa.

Tapatalk

Vallah başka her takım korner kullandı mi taraftar heyecanlanır. Bizde tam tersi, bir halt olmayacağını bildigim için ihtiyaç molası oluyor maça bakarken ya da içecek yiyecek almaya gidiyorum mutfağa.

Tapatalk

aynen öyle. ben rakip takım kullandımı daha çok heyecanlanıyorum yemeyiz inşallah diye..

sürpriz yerli turgut doğanmış ama ret cevabı alınmış via: futbolice

[attachment=7368:1391422546378.jpg]

Ekli dosyalar

• 1391422546378.webp
    1391422546378.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 186
sürpriz yerli turgut doğanmış ama ret cevabı alınmış via: futbolice

İnanmayın şöyle şeylere adamlar Brumayı kiraladı bizden Dany'yi de verecktik sonra Beşiktaşa yolladık... Antep başkanı ateş püskürüyor 5-6 önersek yine vermezler Turgutu.. Ama hata bizimkilerde ne yalan söyleyeyim adamlar Brumayı aldı sırf Dany içn yaptığımız hoş olmadı..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=a95jfi9KelY[/media]

ne günlerdi be ,ne nöbetler tuttuk,hayaldi gerçek oldu :)

Antep bizden danyi mi istiyordu yoksa yigiti mi?

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

Büyük ihtimalle Veysel Sari ve Burdisso ile transferi kapattik. E kapatalim artik :)

3 kulvarda mücadele ettigimiz icin bu genis kadro gerekliydi. Sonucta hedefimiz hala sampiyonluk.

Kupa, Chelsea vs. derken, ligde de mücadele etmek bizi cok yoracakti ve yipratacakti.

Bakildigi zaman, rahatlikla kupa icin 2. bir kadro cikartacak duruma geldik. Tabi yari final ve finali ciddiye almak lazim.

Onun disinda Sneijder´e birsey olsa Hajrovic var artik, Lucas var vs. Düzen bozulmaz en azindan.

Mesela gelecek hafta Drogba yok. Hajrovic Burak yaparsin. Umut-Burak ikilisine kalmazsin.

yuh.dünkü kırmızı kart yüzündense yok artık. adam kırmızıyı haketti

Bence Elazığspor haklı Elazığ sporlu oyuncu çok ters yere düşüyor . karabüklü yiğit gelip adamı ayaklarından tutup dışarı çekiyor . elazığ lı oyuncu da kızıyor tekme atıyor . ben olsam ikisine de kırmızı kart verirdim . Daha adil olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt