Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazıklar olsun size be.Dün maçın adamlarından bitanesi de Ceyhun'du.Tebrik eden olmamış.Tebrik edilmesi için illa Drogba,Sneijder olmasımı gerekir.?Hatta Hakan Balta ve Semih'te çok iyiydi.

Halil ne bağırıyon milletin içinde?:)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Kardeşim ben bunu 2 hafta söyleyince tepki gösterdiniz. Olmaz böyle bir şey dediniz. :DD

En geç sezon sonu, yolcudur abbas bağlasan durmaz.

Ben öyle bir şey demiş olamam ilk günden beri bunların ceza alacagini söyleyenlerdenim. Ben başbakan ceza almalarini istemez dedim

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burdisso'nun videosuna bakayım dedim, adamın attığı golleri göstermişler.

Yazıklar olsun size be.Dün maçın adamlarından bitanesi de Ceyhun'du.Tebrik eden olmamış.Tebrik edilmesi için illa Drogba,Sneijder olmasımı gerekir.?Hatta Hakan Balta ve Semih'te çok iyiydi.

Hepsi iyiydi. Ona bakarsan en büyük alkisi Sabri hakediyor. Solda oynamasina ragmen yardirdi resmen.

Senede böyle 2-3 maci oluyor iste Sabri´nin. Ceyhun da iyiydi, Hakan da iyiydi, ama bu onlarin dogru tercih oldugunu göstermez.

Bursaspor baski yapabilseydi, ikisi de cuvallayabilirdi. Baskiya dayanabilecek kalitede olduklarina inanmiyorum.

Iyi alternatif olabileceklerini gösterdiler dün. Bu da takim icin önemli. Hepsini tebrik ederiz.

Diego ribas atletico ya geri dönmüş :o

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yok sene sonuna kadar Bardi, sene sonunda performansina gore ya devam edilir ya da bu sene gorustiklerimizden biri alinir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok riskli bu, Ranocchia gibi Avrupada kaliteli bir ligde oynamis birini tercih ederim.

Umarim Burdisso Cris gibi olmasin.

Diego ribas atletico ya geri dönmüş :eek:

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

internetexplorer9logo.png

Hepsi iyiydi. Ona bakarsan en büyük alkisi Sabri hakediyor. Solda oynamasina ragmen yardirdi resmen.

Senede böyle 2-3 maci oluyor iste Sabri´nin. Ceyhun da iyiydi, Hakan da iyiydi, ama bu onlarin dogru tercih oldugunu göstermez.

Bursaspor baski yapabilseydi, ikisi de cuvallayabilirdi. Baskiya dayanabilecek kalitede olduklarina inanmiyorum.

Iyi alternatif olabileceklerini gösterdiler dün. Bu da takim icin önemli. Hepsini tebrik ederiz.

Sabri'yi konuşmayacam yine milletin gözünü boyamayı başardı.Millet yine Reyiz demeye başladı.Ama çok değil bi kaç maç sonra yine saydırılır.Ceyhun,Hakan ilk 11 adamları olmadığını bende biliyorum.Ama dün bence Ceyhun muhteşem oynadı.

Ceyhun ve Hakan iyi oynadılar. Ama çok basit pas hataları yaptılar. Özellikle Ceyhun, 2 metre önündeki adama bazen pas atamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt