Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerbahce-den-mert-nobre-bombasi--4022764.Jpeg

Fenerbahçe'den Mert Nobre bombası!

Emenike'nin ardından Webo'nun da sakatlanmasının ardından Fenerbahçe için ortaya müthiş bir iddia atıldı. İddiaya göre Nobre takıma yıllar sonra geri dönüyor...

Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmayı aklından bile geçirmeyen F.Bahçe’de hücum hattında peşpeşe yaşanan sakatlıklar sonrası hareketli saatler yaşanmaya başladı... Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Emenike ve Webo’nun sakatlıkları, yöneticileri transferin son gününde sıkıntıya soktu. Hedef ise Kayserispor’da forma giyen Mert Nobre oldu.

BUGÜN NETLİK KAZANACAK

2004-06 yılları arasında Sarı-Lacivertli formayı giyen 34 yaşındaki Nobre’nin yerli statüsünde oynayacak olması da ibreyi Brezilyalı golcüye çevirdi. Kayserispor’un Samuel Holmen’i sezon sonuna kadar kiralık istediğini resmen iletmesi üzerine; F.Bahçe yönetimi de İsveçli orta saha oyuncusuna karşılık yine kiralık olarak Nobre’yi talep etti. Transferin bugün netlik kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe'den Mert Nobre bombası! - Milliyet Haber

Transferin son günü diye 6 milyon eurodan iteler Kayseri bunu :D

Efendim adettendir. Chelsea için

---------------Muslera--------------

Eboue----Semih---Burdis-----Alex

---------------Ceyhun------------

--------Selcuk-------Melo------

-Hajrovic-----------------Sneijder-----

--------------Drogba----------------

Savunmada: Eboue Beke Hajro kanada

Hücumda: Eboue kanada Hajro ice kat eder

Ligde Veysel gelir sanırım bir de Burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ceyhun icin bende sevindim, umarim boyle devam eder.

Takimin en buyuk sorunu bence Selcuk ve Burak. Selcukun oyuna geri paslardan ote katki saglamamasi ve Burakin kacirdigi pozisyonlar, ustelik Selcukun hep sahada Buraki aramasi.

Tek umudum Hamitin geri donup Selcugu kesmesi. Bence o rolde daha basarili olur. Hamit daha zeki ve dikini gidebiliyor.

Hamit form tutamaz hemen yaşı var. Umut oynasın ama şu Selçuk 1-2 maç oynamasın en azından. Hep Burak'a atıyor. Neymiş küsüyormuş Burak. Ne günlere kaldık

Ceyhun icin bende sevindim, umarim boyle devam eder.

Takimin en buyuk sorunu bence Selcuk ve Burak. Selcukun oyuna geri paslardan ote katki saglamamasi ve Burakin kacirdigi pozisyonlar, ustelik Selcukun hep sahada Buraki aramasi.

Tek umudum Hamitin geri donup Selcugu kesmesi. Bence o rolde daha basarili olur. Hamit daha zeki ve dikini gidebiliyor.

umut gündoğan? oda dikine çok iyi gidiyor hazır olması alışması lazım galiba

Sporx´e göre Telles´in islemleri tamamlanmazsa bile lisansi cikacakmis, transfer döneminde bildirdigimiz icin.

Öyleyse dün neden oynatamadik Telles´i? Ayrica bu isin bu kadar uzamasinin sebebi nedir yahu? Sacmalik yani.

Yönetimin bu konuyla ilgili açıklaması oldu dün, galatasara.org da

Orta sahada Ceyhun oynayınca Melo ve Selçuk hücumda daha etkili oldu bu sistem üzerinde devam ederiz herhalde

Efendim adettendir. Chelsea için

---------------Muslera--------------

Eboue----Semih---Burdis-----Alex

---------------Ceyhun------------

--------Selcuk-------Melo------

-Hajrovic-----------------Sneijder-----

--------------Drogba----------------

Savunmada: Eboue Beke Hajro kanada

Hücumda: Eboue kanada Hajro ice kat eder

Ligde Veysel gelir sanırım bir de Burak

yabancı sınırından eboue yerine veysel hajrovic yerine burak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt