Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhun, Melo'nun alternatifi denilmiyor. Ceyhun, ön libero oynayınca Melo rahatladı deniliyor ki çok doğru.

Yanlış anladın hocam Melo'nun sakatlığında veya cezasında Yekta sağlam durur demiş ya ona binaen dedim..Melonun alternatifi olabilecek tek kişi Ceyhundur o da ancak idare edebilir.. Öyle bir durumda Ceyhun-Umut G.-Selçuk 3'lüsü ideal olur bana göre..

Yanlış anladın hocam Melo'nun sakatlığında veya cezasında Yekta sağlam durur demiş ya ona binaen dedim..Melonun alternatifi olabilecek tek kişi Ceyhundur o da ancak idare edebilir.. Öyle bir durumda Ceyhun-Umut G.-Selçuk 3'lüsü ideal olur bana göre..

Melo sakatlanmaz da anca cezalı olabilir.

----------Muslera-----------

Eboue--Semih--Hakan--Telles

-----------Ceyhun----------

-----Melo-------Selçuk-----

Hajrovic--------------Sneijder

-----------Burak------------

Şeklinde oynarsak önümüzdeki maç ve aynı ruhu sahaya yansıtabilirsek muhtemelen yine harika bir galibiyet alırız.

Ayrıca Mancini'nin ne kadar taktik bilgisi yüksek ve ne kadar oyuncudan anlayan bir teknik direktör olduğunu da görmüş olduk.Adam oluşturmak istediği sisteme Ceyhun gibi bir tek yönlü futbolcuyu monte etmeye çalışırken hepimiz üstüne yürüyorduk adeta ancak Ceyhun'un orta sahaya monte edilmesi önünde oynayan 2 orta saha oyuncumuza istedikleri gibi sahada yaratıcılıklarını kullanma imkanı verdi.Üstüne takım halinde sadece dizilişe bağlı kalmayarak, dağınık ve geniş yayıldığımız için tüm sahaya özellikle orta sahadaki yaratıcı ve teknik ayakların attığı uzun toplar sürekli etkili oldu.Dün akşam sahanın kenarında adeta Mourinho vardı.Mourinho'da Khedira gibi düz bir adamı oynattığı için çok eleştiriliyordu zamanında mesela.Mancini aynı başarıyı deplasmanda da gösterirse eğer kendisine olan saygım bin kat daha artacak.

Ahmet Cakar dan Burdisso transferi diyebiliriz :)

zamanında terim topalı düşünse çok daha iyi olacaktı topalda seve seve gelirdi.

arkada ceyhun olunca melonun ne kadar rahatladığını gördük.

Beyaz TV´yi asla izlemiyorum, ne dediklerini bile bilmiyorum. Twitter´dan bazen bi kac cümle okuyorum.

Ama adim gibi eminim ki, bu Beyaz TV´ye en cok reyting getiren kitle Galatasaray taraftaridir.

Her hafta küfür edip, her hafta programi izlemek nasil bir manyakliktir? Kimse kusura bakmasin.

Her hafta Twitter´da Timeline "Ahmet Cakar zart zurt, Ümit Özat cart curt"

Yahu Antep'e kimi verdik beyler ? Bruma olayı bir garip oldu. Yiğit'le birlikte altyapıdan alınan Coşkun'lardan birini versek işte.

----------Muslera-----------

Eboue--Semih--Hakan--Telles

-----------Ceyhun----------

-----Melo-------Selçuk-----

Hajrovic--------------Sneijder

-----------Burak------------

Şeklinde oynarsak önümüzdeki maç ve aynı ruhu sahaya yansıtabilirsek muhtemelen yine harika bir galibiyet alırız.

Ayrıca Mancini'nin ne kadar taktik bilgisi yüksek ve ne kadar oyuncudan anlayan bir teknik direktör olduğunu da görmüş olduk.Adam oluşturmak istediği sisteme Ceyhun gibi bir tek yönlü futbolcuyu monte etmeye çalışırken hepimiz üstüne yürüyorduk adeta ancak Ceyhun'un orta sahaya monte edilmesi önünde oynayan 2 orta saha oyuncumuza istedikleri gibi sahada yaratıcılıklarını kullanma imkanı verdi.Üstüne takım halinde sadece dizilişe bağlı kalmayarak, dağınık ve geniş yayıldığımız için tüm sahaya özellikle orta sahadaki yaratıcı ve teknik ayakların attığı uzun toplar sürekli etkili oldu.Dün akşam sahanın kenarında adeta Mourinho vardı.Mourinho'da Khedira gibi düz bir adamı oynattığı için çok eleştiriliyordu zamanında mesela.Mancini aynı başarıyı deplasmanda da gösterirse eğer kendisine olan saygım bin kat daha artacak.

Güzel kadro olur... Es-es'in forvetleri tırt zaten Bienvenu Necati Kamara hızlı oyuncular değil Semih-Balta yeterli olur diye düşünüyorum.. Eskişehirin en güvendiği bölge kanatlar oranın sağlam olması lazım.. Eboue ve Telles bindirmeler yaparsa Eskişehirin kanatları felç olur.. Orta sahada bir Umut G. hamlesi takımı bambaşka bir havay sokacak ama hoca bir türlü şu elemanı kullanmıyor.

salihe 2.75 yerine tarıkı 1 milyona bile alabilirdik okadar transfer arasından tek eleştirdiğim transfer bu

salihe 2.75 yerine tarıkı 1 milyona bile alabilirdik okadar transfer arasından tek eleştirdiğim transfer bu

Aynen öyle, Tarık herşeye rağmen çabukluğuyla, sürekli ileri oynama düşüncesiyle bile öne çıkacakmış gibi görünüyor. Sanki 1-2 seneye gideceği kulüp belli gibi, yazık oldu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt