Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener transfer filan yapmaz, bu zamana kadar hiç çalışma yapmayıp birden nasıl oyuncu alacaklar? kim iyi oyuncusunu son gün verir?

Uzun zamandir internet ortamindayim, cok multiplayer oyun oynadim, foruma kayit oldum insanlarla tanistim filan.

Gercekten eger Internet'e bu beklentiler icerisinde giriyorsaniz girmeyin, sinir hastasi olursunuz. Burasi internet, 10 yasindan tut, 60 yasinda bir adam da giriyor. Her cins adam da giriyor.

Ben karsimdaki ile boyle konusmam ama bunlar normal geliyor bana Internet'de. Eger boyle seylere takarsaniz sinir hastasi olup internete girenlerin %50'sini oldurmek istersiniz.

Bu tarz insanlar çevresinde de böyledir.

Bilmiyorum askerlik yaptınız mı? Askerde tuvalet temizleyen arkadaşlar vardır. Bir gün tuvalet temizleyen arkadaşa sordum '' Niye sık sık takip etmiyorsun? Sana yazık değil mi? Milletin pisliğini temizliyorsun. '' Kendisi '' Abi ne yapayım, insan değil ki bunlar. Bu insanlar demek ki evinde de böyle. ''

Fb transfer falan yapmaz çünkü paraları yok Cisse falan dendi hepsi hikaye. Alirlarsa anca nobre,cenk gibi birini alabilirler..

Uzun zamandir internet ortamindayim, cok multiplayer oyun oynadim, foruma kayit oldum insanlarla tanistim filan.

Gercekten eger Internet'e bu beklentiler icerisinde giriyorsaniz girmeyin, sinir hastasi olursunuz. Burasi internet, 10 yasindan tut, 60 yasinda bir adam da giriyor. Her cins adam da giriyor.

Ben karsimdaki ile boyle konusmam ama bunlar normal geliyor bana Internet'de. Eger boyle seylere takarsaniz sinir hastasi olup internete girenlerin %50'sini oldurmek istersiniz.

Kim kimi öldürüyor umutsu:DDHa ha daha neler duyucagiz arkadas..

Türkiye'den birini alırlar. Avrupa'da isim yapmış hiç bir oyuncu bu şike damgası yiyenlere gelmez. Ha gelir, ama yaşı kemale ermiş oyuncular gelir.

abi türkiye'den de niase filan gelmez, hiç bir td iyi oyuncusunu bırakmaz.aklıma gelmiyor, sorunlu kadro dışı kalmış biri varsa anca onu alırlar.

Ne vatandaşlıkmış arkadaş...

Twitter / ya1905gs : Endoğan vatandaşlık işlemleri ...

vu6uby2e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niasse için 8 milyon Euro istemiş zaten Akhisar.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

valla ne yalan söyleyim biraz yamuk yaptık gibi adamlara...

Olayın perde arkasını pek biljiyoruz ama antepe söz vermişin sonucta onlarda bruma konusunda yardımcı olmuşdu. Dany dediyse yok ilaki bjk dkye bilememde ama bu olay alper potuk olayına benzedi. Orda o zaman çikayetci olmayacakdın

Galatasaray'ın ardından Bursaspor da Beyaz TV ve Ahmet Çakar'a tazminat davası açtı.

Olayın perde arkasını pek biljiyoruz ama antepe söz vermişin sonucta onlarda bruma konusunda yardımcı olmuşdu. Dany dediyse yok ilaki bjk dkye bilememde ama bu olay alper potuk olayına benzedi. Orda o zaman çikayetci olmayacakdın

Bence antep vazgeçmiş olabilir dany konusunda. Bjkye transfer oldugundan beri birşey demediler. Anlaşsaydık kıyameti koparırları zaten.

Dany gitmiyorsa biz versek ne değişecek? Biz kontenjan açmaya çalışıyoruz ve Antep bunun farkında. Dany Betis'e bile diretti. Hem zannetmiyorum bizim yönetim ortada bıraksın sözü. Yapılır bi' güzellik.

Bence antep vazgeçmiş olabilir dany konusunda. Bjkye transfer oldugundan beri birşey demediler. Anlaşsaydık kıyameti koparırları zaten.

Yok acıklama yaptı başkanları. Bence ayıp oldu biraz biz ve danyden. Pro olarak bakars'k olaya ama normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt