- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
3-5-2 olursa Telles. 4-3-3'e zaten gerek yok. 4-2-3-1 yaparsak da Izet geçer, Burak geçer, Onti.'yi o bölgeye alıştırır ya da.
Burak oynamasında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-5-2 olursa Telles. 4-3-3'e zaten gerek yok. 4-2-3-1 yaparsak da Izet geçer, Burak geçer, Onti.'yi o bölgeye alıştırır ya da.
Ligde:
---------------------------Muslera-------------------
Veysel(Sabri-Salih)---Semih-------Burdisso-----Telles
-------------------------xxx------------------------
-------------------Melo------Selçuk----------------
------Burak----------------------------Sneijder------
------------------------Drogba----------------------
Şeklinde oynarız bundan sonra.
Avrupa'da ise Eboue ve Hajrovic 11'e girebilirler.
Burdisso yerine Koray, Veysel yerine Eboue. Burdisso'dan pek bir şey beklemiyorum.
Renktaş şimdi olaya dürüstce bakalım. Sence İbrahim Kızıl gerçekten bizi sevdiği için mi Bruma'ya kollarını açtı bize yardım etti? Düşündü ki, zaten yabancı sorunları yok, ben şimdi Galatasaray'a bu dönemde yardımcı olayım (yalakalık yapayım) istediğim oyuncuları da koparabileyim. Bruma da erken iyileşirse son 3-5 oynar puanların en önemli olduğu son virajda.Yani çıkar beklentisiyle sözle iyilik. Aslında böylelerine bu hareket müstehaktır ama öylesine klüpler var ki, şimdiye kadar hep tekme atmaya çalışmışlar bize ilk defa böyle bir yardım eli uzatan olmuş bu yüzden çıkar için bile olsa bir yardım eli görmek insanı garipsetiyor, sempati duymasına sebep oluyor.
Ama Gaziantep kusura bakmasın, Dany ya ben Beşiktaş'a giderim yada Galatasaray'da kalırım demişse, Galatasaray yöneticileri ne yapsın? Gaziantep kontenjan boşaltmamıza yardımcı oldu eee onlara vefamız için Dany kontenjanda kaldı ne anladım ben bu işten? Hayır Galatasaray'ın yaptığı saçmalıktı zaten yurtdışında bir sürü klüple dostluk anlaşması yaptın. Maaşını sen ödicen zaten, gönder onlardan birisine ne diye İbrahim Kızıl'ın nefesinin kokusunu çekiyoruz ki şimdi?
Bu yazıyı okuyun.
Eline sağlık sana zahmet başganın başlığına da ekler misin.
Koray için yapılan sözleşmenin o maddesi belirli bir süreye bağlanmıiştır. 3 yıl içinde filan gibi. Yoksa adamı her an 7 milyona geri alırlar diye bir madde ilelebet olmaz.
Evet dediklerine katılıyorum ama ortada bir söz verilmiş sonucta. Alper konusunda söz değeri bukadarmış demek demeyekdin o zaman. Ben bu söz verme olayına takıldım sadece.
Bu arada Ünal Aysal hakkında bir yorum yaziyim. Kendisini en fazla korumaya çalışanlardan birisiyim. Ama sebebi muhteşem harika bir insan olması değil daha farklı sebepler. Ünal Aysal oldukça acemi, futbolun f'sinden anlamayan birisi. Bu yüzdendir ki defalarca kez kendi söylemleriyle çelişmiştir. Bir önceki söylediğini kendisi yalan çıkarmıştır. Kemü kümü yok futboldan anlamıyor.
Peki neden savunuyosun diceksiniz, bazen dezavantaj olarak baktığımız şeyler avantaj olarak çıkar karşına. Bunu maddeler halinde sıralayabilirim.
1) Bu adam ben başkan olucam demedi! Gel başkan ol diye yalvardılar adam kıramadı geldi.
2) Ligi 5.3.8. bitiren bir takımı ve inanılmaz derecede kötü bir takımı devralmak kolay kolay hayatında başarılı olmuş olan bir insanın alabileceği bir risk değildir.
3) Futboldan anlayan başkanlardan çok çektik, bilmeyip danışmanlarla hareket etmesi futbol profesörü olan başkanlardan çektiğimiz bir dönemde farklı bir tat...
4) Adam yeterince zengin zaten, 30milyon kitleye sahip bir camiyanın başına geçip koltuğuna oturarak, şirketlerini büyütme reklam yapma gereksinimi yok...
5) Fatih Terim'i en çok sevenlerden olmama rağmen Tüpçünün kollarına koşmasına kadar... Galatasaray'dan hiç kimsenin daha önemli olamayacağını göstermiş kapıyı gösterebilmiştir. Galatasaray'ın elemanı olmanın ne kadar gurur duyulacak birşey olduğunu farkedemen insan bana Galatasaraylıyım demesin elini de kalbine götürmesin. Evet 6 dönem şampiyon yapmıştır, evet uefa kupası almıştır evet gs de 15 yıl ter dökmüştür. Bunu değil Ünal Aysal kralı gelse silemez. Ama bunlar Galatasaray'ın elemanı olmaktan gocundurmamalı. Fatih Terim'i kendisi göreve gelir gelmez göreve getirirken de gönderirken de şahsi düşüncem hedefi 12den vurdu.
6) Fener'den 8 puan geride olduğumuz bir dönemde, böylesine genç yapılanmaya(tutar tutmaz orası ayrı) cesaret edebilecek bana ikinci bir insan dahi gösteremezsiniz. Ben de direk takıma katkı sağlayacak nokta atışlar bekledim hazır oyuncu istedim ama dürüstcesi bu dönemde bu hamleleri yapabilmek bile alkışlanmayı gerektirir.
7) Zamanında abudik kubidik oyuncuları alabilirmiyiz diye düşünürken, kimlerin hayalini kurarken, o zamanlar hayalini bile kuramayacağımız futbolcular şuan üzerlerinde Galatasaray forması vardır.
8) Neden onu almadın neden bunu almadın diyen arkadaşlar zahmet etsinler ellerinin arasına kafalarını bir alıp düşünsünler, şuan neden onu almadın neden bunu almadın dedikleri oyuncuyu kimin sayesinde alabileceklerini düşünmeye başladılar? Bundan 3 sene önce bunu düşünmeye cesaret edebilirlermiydi?
9) İSTENMEDİĞİMİ HİSSETTİĞİMDE CEKETİMİ ALIR GİDERİM DİYOR! GİDER DE! İçinizde borç batağında bırakır kaçar gider tabi neden gitmesin diyeniniz olabilir. Ama bu adam bir kez bile Galatasaray yöneticiliği yapmadı. Ve ne zaman kendisinden yardım istendiğinde elini uzattı hiçbir çıkarı olmamasına rağmen! Eğer klübü gerçekten zarara uğratırsa Demirören'in gibi yavşayağını asla zannetmiyorum.
Özeti bu adamın hatası yok mu tonlarca, zaten kusursuz insan yoktur, kendisini kusursuz gösterebilen insan vardır. Ama bu adam farklı bir adam ve öyle yada böyle Galatasaray çağ atlatmıştır. Ha yeterlimi asla değil. Şuan dua ediyorum inşallah daha güzel şeyler olsun...
Telles'i gece 01'de lisansı olmasa da UEFA'ya bildirebiliyor muyuz?