Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tokatspor - Galatasaray

05.02.2014 - Çarşamba

Saat 14:00 - #AHaber

Sent from my iPhone using Tapatalk

50 trilyondan başladılar, şimdilik 90 trilyon harcamadayız. :D

Lig tv nin ambleminde ki şut çeken adam meğerse bizim Mancini'ymiş.:D

Renktaş söz konusunda haklısın ama şöyle de bir durum var, eminim yöneticiler onlara ikna edebilirseniz söz sizin demişlerdir. Sence isterlermi rakiplerine oyuncu vermeyi? Hele hele seni bakan amcama şikayet edicem o stat senin değil ben de oynucam o statta sen kimsin diyen şahsiyetlere?

Oyuncuyu ikna etmişler başta ama işin içine Beşiktaş'ın girmesiyle oyuncu haklı olarak kariyerini düşünerek U dönüşü yapmış. Ortada varsa bir şahsiyetsizlik Dany'nindir. Sonuçta bu iş Galatasaray'ın sözüyle bitmez. Oyuncu'nun da kararı önemli. Transferin son gününe girilmiş oyuncu rest çektiyse ya Beşiktaş ya takımda kalırım, Galatasaray ne yapsın?

Evet bencede kilit isim veya sorumlusudany dir ama oda pro düşünen bir futbolcu sadece ve kendine göre haklı. Talihsiz bir sürec olmuş. Bizimkiler dany manylere güvenip bundan sö verjezler umarım ona buna bidah. Tecrübe olsun bizimkilerede.

Sarı-kırmızılı ekibin Bursaspor 6-0 yendiği maçta 3 gol atan Hollandalı yıldız Sneijder topu maçtan sonra eve götürdü.

Müjdeli haber Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'ın aynı zamanda kardeşi olan eski yönetici Mehmet Kızıl'dan geldi. Kızıl, dün gece yarısı twitter'dan yayınladığı mesajda "Gaziantepspor'la Beşiktaş sezon sonu için el sıkıştı. Beşiktaş kendine yakışanı yaptı. Cenk, sezon sonu Beşiktaş'ta olacak" ifadelerini kullandı. Cenk'in babası Şenol Tosun'un bugün Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelip transferi resmiyete dökeceği öğrenildi.

Al işte bu adamlar bize etik öğretmeye kalkıyor. Ağzına çalarsan bir parmak bal senden kralı yok, balı kesersen de ciyak ciyak bağırır. Ben Beşiktaş'lı olsam Fikret Orman'a dava açardım. Cenk'in sözleşmesi zaten sezon sonu bitiyor. Zaten adam da seneye gelicek. Sen kimsin ki, Beşiktaşın parasını zaten bedavaya gelicek oyuncu için extra anlaşma yaparsın klübüyle? Yeminle klübü zarara uğratmaktan birisi dava açsa Fikret Orman'a davayı kazanır!

AxC6_uECMAETSbM.jpg

birazda gülelim beyler:D:D:D

gülmekden ölüyorum suan, hatta kahkahalarimi tutamiyorum her an kalp krizinden gidebilirim

cok komikmis gercekden

Hadi lan,kapatın şu transfer dönemini Muhammet Demir ile.

Çocuk sakat makat,rehabilite ederiz biz onu.Sakat diye ucuza da kapatırız.

Diri yatırımdır muhammet..

Ceyhun - Artık oynuyor

Sabri- Dün çok iyiydi

Emre Ç- Kupa maçlarında biraz kıpırdandı

Aydın-Sezonu kapattı

Daha yeni alınan gençler var.Rotasyona gelll..

harika oldu.Bir de şu defans iyi çıkarsa,tadından yenmez artık.

SOn 23 gün..Gel bakalım Chelsea..

Hadi lan,kapatın şu transfer dönemini Muhammet Demir ile.

Çocuk sakat makat,rehabilite ederiz biz onu.Sakat diye ucuza da kapatırız.

Diri yatırımdır muhammet..

Muhammet Demir en yetenekli Türk forveti ama sakatlıklar kendini bitirdi. Yazık oldu yinede denemekte fayda var. Mancini nasıl olurda çift forvetli sistemde 3 forvet ile oynamaya devam eder. Keşke son dakika sürprizi olsada forvet alsak. Allah korusun olası bir forvet sakatlığında canımız çok yanar.

Müjdeli haber Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'ın aynı zamanda kardeşi olan eski yönetici Mehmet Kızıl'dan geldi. Kızıl, dün gece yarısı twitter'dan yayınladığı mesajda "Gaziantepspor'la Beşiktaş sezon sonu için el sıkıştı. Beşiktaş kendine yakışanı yaptı. Cenk, sezon sonu Beşiktaş'ta olacak" ifadelerini kullandı. Cenk'in babası Şenol Tosun'un bugün Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelip transferi resmiyete dökeceği öğrenildi.

Al işte bu adamlar bize etik öğretmeye kalkıyor. Ağzına çalarsan bir parmak bal senden kralı yok, balı kesersen de ciyak ciyak bağırır. Ben Beşiktaş'lı olsam Fikret Orman'a dava açardım. Cenk'in sözleşmesi zaten sezon sonu bitiyor. Zaten adam da seneye gelicek. Sen kimsin ki, Beşiktaşın parasını zaten bedavaya gelicek oyuncu için extra anlaşma yaparsın klübüyle? Yeminle klübü zarara uğratmaktan birisi dava açsa Fikret Orman'a davayı kazanır!

Burada davalık bir durum yok ki. Cenk'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor. İstediği takımla anlaşabilir. Beşiktaş ile anlaşmış sezon sonu için. G.Antep'e para vermiyor ki Beşiktaş.

Ceyhun - Artık oynuyor

Sabri- Dün çok iyiydi

Emre Ç- Kupa maçlarında biraz kıpırdandı

Aydın-Sezonu kapattı

Daha yeni alınan gençler var.Rotasyona gelll..

harika oldu.Bir de şu defans iyi çıkarsa,tadından yenmez artık.

SOn 23 gün..Gel bakalım Chelsea..

son 23 gün ha. bende diyorumki drogba 2 maçtır neden toparlandı. meğer chelsea maçlarına kadar form tutmak için ağırdan alıyormuş

Sabri hakkinda bari bu forumda dalga gecmeyin. Hani güzel birsey olur tamam bende gülerim ama söyle ucuz asagiliyici seyler paylasmayin.

Sevsenizde sevmesenizde Sabri bu takimin kaptani. Bu kaptanligida Ali Sami Yenler, Metinler, Baba Gündüzler, Aslan Nihatlar, Cüneytler, Bülentler giydi biraz sayginiz olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt