Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvetler

Burak

Drogba

Umut

Orta Saha

Melo

Sneijder

Selçuk

Hajrovic

Hamit (Sağ bek oynayabilir)

Ceyhun (Stoperde oynayabilir)

Yekta

Umut

Emre

Ontivero

Aydın(Sakat)

Defans

Alex

Chedjou

Burdisso

Sabri

Veysel

Hakan

Salih

Gökhan

Semih

Koray

Kaleciler

Muslera

Eray

Aykut

Ufuk

ve altyapıdan gelen Emre Can ile İbrahim Coşkun

Forvet ve Musleranın yedeği hariç bol alternatifli bir kadromuz oldu.

Muhammet Demir'i de alsaydık iyi olurdu.

B_7bb9a596893e66369f8dd3587ef949b4.jpg

B_2f461bd8afb5ea755a6f9f47ad948de0.jpg

kadro biraz şişti , her bölgede oynayabilecek en az 3 oyuncu var

4-3-3 e göre

muslera / ufuk / aykut / eray

eboue / veysel / salih

semih / koray / burdisso

hakan / gökhan / chedjou

telles / sabri / emrecan

ceyhun / yekta / umut

melo / emre / ibrahim

selçuk / hamit / oğuzhan

burak / hajrovic / aydın

sneijder / ontivero

drogba / umut

Sneijder

"Henüz gerçek performansımı göstermedim. Maçtan maça düşünüyorum ve her şeyi kazanmak istiyorum. Formum iyi bir seviyede ve bu seviye ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım. Fenerbahçe'nin kaybetmesi sonrasında kan kokusunu aldık. Şu anda puan farkı sadece 7 ve Fener ile evimizde oynayacağız." ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLAR BEN OYUNDAN ÇIKARKEN ÇILDIRDI"

Mücadelenin 57. dakikasında oyundan alınan Hollandalı, taraftarların kendisini alkışla ödüllendirmesini anlatırken, "Türkiye'de değişiklikler gerçekten zevkli olabiliyor. Taraftarlar gerçekten çıldırdı ben çıkarken. Sakatlanmadan oyundan ayrılmam benim için iyi oldu. Daha önümüzde birçok önemli maç var" diye konuştu.

"G.ANTEP BERABERLİĞİ UTANÇ VERİCİ"

Bursaspor mücadelesi öncesindeki bakış açısı hakkında bilgi veren yetenekli krampon, "Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrasında tek bir görevimiz vardi: Bursa'yı yenmek. Bununla birlikte geçen hafta Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalmamızın utanç verici olduğunu söylemeliyim. Eğer o maçı kazansaydık şu anda 5 puan fark kalırdı. Ancak yine de evimizde Fenerbahçe'yi yenersek puan farkı 4'e inecek. Türkiye'de deplasmanlarda oynanan her maç riskli. Fenerbahçe'nin bu ağır baskı ile oynamasını bekleyeceğiz." dedi.

Beyler 6 aylık bi aranın ardından yeniden aranızdayım..Burdaki arkadaşlıkları unutamam hepinizi çok özledim..Çok şükür vatan görevini bitirdik geldik bugun eve.Dün akşam Galatasaray'ım güzel bir armağanla uğurladı beni asker ocağından :))

Kadro felaket şişti umarım mancini iyi idare eder

Oynamadan göndermeyelim kimseyi

bunlarıda alalım..

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 62
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt