Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig'de GS böyle oynicak herhalde.

Bana kalse Burdisso'nun yerine Koray/Hakan koyarim..ve Hajro yu oynatirim Burakin yerine..

925946_Galatasaray_SK.jpg

Burdisso'u hiç izlemedim. Videolarına bakmaya bile üşendim. Beklentim sert olması. Lazım olur maçına göre.

Nicola Innocentin’e göre Ocak ayında en önemli transfer görüşmesi Galatasaray ile Hakan Çalhanoğlu arasında gerçekleştirildi. İtalyan menajer “Galatasaray oyuncuyla konuşmaktan daha fazlasını yaptı ve Haziran ayında büyük ihtimalle Hakan Çalhanoğlu’yu kadrosuna katacaklar.” dedi.

Nicola Innocentin’e göre Ocak ayında en önemli transfer görüşmesi Galatasaray ile Hakan Çalhanoğlu arasında gerçekleştirildi. İtalyan menajer “Galatasaray oyuncuyla konuşmaktan daha fazlasını yaptı ve Haziran ayında büyük ihtimalle Hakan Çalhanoğlu’yu kadrosuna katacaklar.” dedi.

herkes dua etsin hamburg küme düssün tolgay ve hakan bosta kalir bir ihtimal :D

su burdısso ve salıh olayına cok yanlıs bakıyorsunuz bence. Hoca salıhı cok farklı pozısyonlarda deneyecektır. Yablıs hatırlamıyorsam lıg tv de falanda tartısılmıstı mancının sozlerı. Salıh ıcın onu Turkıyenın en ıyı oyuncusu yapacam falan dıyordu. Burdıssoda ne olur ne olmaz kenarda bulunsun trasnferı bence cok yerınde

Yalnız Burdisso'nun dün geceki fake "elletirim" tweeti efsaneydi ya :D

Hangi arkadaş yazmıştı onu? :D

Pınar Argun Burdisso nun lisansı çıkmadı diyor:crushed:

3 oyuncu eklendi. Kimler mi? İşte UEFA listesi

Ara transfer döneminde şaha kalkan ve 9 oyuncu kadrosuna katan Galatasaray, UEFA'ya bu gece bildiriceği listeyi Skorer.com açıklıyor.

03 Şubat 2014 | 23:10

A+A-

0

NEVZAT DİNDAR / Skorer.com özel

Telles, Salih Dursun, Hajrovic, Umut Gündoğan, Oğuz Kayar, Ontivero, Koray Günter, Burdisso ve Veysel Sarı'yı alan Galatasaray, UEFA'ya bildireceği listeye kurallar gereği sadece 3 isim ekleyebiliyor. Bu oyuncular Telles, Hajrovic ve Burdisso oldu. Böylelikle Chelsea ile yapılacak maçlarda Galatasaray 3 yeni yabancısından faydalanabilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt