- 24 Kasım 2008
- 7.200
- 4
- 1.333
Canerin Erenden daha çok katkı sağlayacağına, Eren'den daha değerli bir oyuncu olduğuna inanıyor musun ?
İnanacak bir şey yok, zaten öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canerin Erenden daha çok katkı sağlayacağına, Eren'den daha değerli bir oyuncu olduğuna inanıyor musun ?
Adamlar Caner'e 1.7 milyon verecek, biz Tolga ve Eren'e yillik 2.1
Ben ne diyim lan böyle yöneticileri..
Volkan bu isler performans ile alakali degil, piyasa ile alakali. Yoksa herkes benim Caner hakkinda düsüncelerimi yavas yavas biliyordur. Bos bi oyuncu Gönül gibi.Hadi Tolga neysede Eren Caner'den cok daha kaliteli biri
Tolgada bu cizgise giderse aynisi onun icin gecerli
Tolganin bu sartlarda 1.5 falan oynamasi daha iyi olurdu ama iste...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Değil Serdar yanına o tarz bulmak lazımdı. Ben geçen sene de söyledim ilk transferimiz dos ve stoper olmalıydı. Chedjou leş i ve denayer le çözülecek sıkıntı değil bu.Serdar o tarz'da mı reis.
Türkiye de hangi büyük takım bir Anadolu takımından bir golcüyu 2 milyona almış bırak golcüyu orta saha oyuncusunu 2 milyona almış. İsterse 6 ay sonra kontratı bitecek olsun.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Volkan bu isler performans ile alakali degil, piyasa ile alakali. Yoksa herkes benim Caner hakkinda düsüncelerimi yavas yavas biliyordur. Bos bi oyuncu Gönül gibi.
Bruma ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak. 2 milyon Euro maaş alacak. Serbest kalma bedeli ise 40 milyon Euro olacak.
cok iyi olur
Kapatir mi? Kapattik bile.Gene kandirildik de jong ile kapatir bunlar artik transferi , diarra para göz deneayeri de city göndermedi derler isin icinden cikarlar
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Bruma ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak. 2 milyon Euro maaş alacak. Serbest kalma bedeli ise 40 milyon Euro olacak.
cok iyi olur
Hangi iyi golcüyu yıllık 2 ye alacaksın. Bonservisi bile 10 dan başlar. Bjk Yahudi si bile boş bir adama kiralık 6.5 bayılmak zorunda kaldı.Alma kardesim bu kadar kolay. Yabanci siniri da kalkmis. Onlar artik kapimizda yatacakken biz hala onlarin agiz kokusunu cekiyoruz.
eski kulübüne yuzde kaç ödüyecektik