Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence sorulmas diarra transferi ne diyecek adam de jong yaninda ilk tercihimiz diarra ide ama gelmedimi diyecek .

‏@nevzatdindar şimdi9 saniye önce İstanbul, Türkiye
Donk Real Betis'e gidiyor..

Sigthorsson

Transfer kapandı dedi mi ? Ve sanki Donk tan bahsederken sürprizle başlayan bir cümle kurdu ne dediğini kaçırdım. Açıklayan olursa iyi olur

Takım TR için yeterli arkadaşlar hiç kasmayın, mücadele etmeyen adamlar sahada olmadığı sürece şampiyon olmamız çok olası. Takımı 10 kişi oynatan Umut gitti şimdi Selçuk kaldı onu da Jong kesecek umarım.

Rikerink Selçuk - De Jong oynatırsa kredi kaybedecektir. Artık Orhan Atik yaptı diyemezsiniz :)

diarra nasil gelicek bu saatten sonra evet dese bile imzalar gene yetismes bence kapatin bu konuyu.

ndiayeyi satıp donku aldılar he

süper ligden her aldığınız tutmaz aslanlar :D

Son zamanlarda cok akıllı işler yapıyor yönetim. Bir şekilde takımdan uzaklastırılan çöpler yerine, nokta atış transferler gerçekleştirdiler.
İlk forvet almayacağız dendi. İşler gözüktüğü gibi olmayınca forvete de ihtiyacımız var denilip sigthorsson alındı.
Tolga'dan sonra Dejong.

Yıllardır süren sağ bek sıkıntısı için Cavanda alındı.

Önemli ve nokta transferler bunlar emeği geçen kim varsa tesekkürler. Taraftarına kriz yasatan yönetimden sonra taraftarı yalansız, doğrularla arkasına alan bir yönetim olustu.

Gelecek olan galibiyetlerle dahada kenetleneceğimize inancım sonsuz. Hayırlı ugurlu olsun.

Diarra transferi olumsuz olsa neden sormayın desin ki ?

Denayer olmadı dedi mesela. Olumsuz olsa söylerdi.

Bence süpriz olacak hele ki Donk da gidiyorken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt