Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'ın yaptığı hataların 10 katını Chedjou her maç yapıyor zaten.

Ya anlamıyorum ne alaka Chedjou ile onu da eleştiriyoruz . Zaten Chedju-Serdar olmayacağı için yorum yapıyoruz. Serdar kötü oynuyor diyoruz.

Birisi yanında Çağlar oynuyo diyo birisi Chedju daha kötü diyor. Arkadaş bende mi sorun var.

Kimleri gönderdik şimdi?

e033e29f56e2e80282a269f2b2dc98dc.png

Ya anlamıyorum ne alaka Chedjou ile onu da eleştiriyoruz . Zaten Chedju-Serdar olmayacağı için yorum yapıyoruz. Serdar kötü oynuyor diyoruz.

Birisi yanında Çağlar oynuyo diyo birisi Chedju daha kötü diyor. Arkadaş bende mi sorun var.

Anlamıyacak birşey yok Chedjou daha kötü yani şu haliyle bile oynar Serdar diyorum. Şimdi Chedjou ile arasında ki bağlantıyı kurdun mu?

Ac gozlu cirkin herif gitti mi katara

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Profesyonel futbolcumuz Musa Nizam'ın 2016/17 futbol sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak,Gaziantepspor Kulübüne geçici
transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

TS KAP

noldu la simdi bu diarra tmm anladik bize gelmiyor ama marsilladami kaldi yoksa araplarami gitti ?

Serdar 45 dakika oynadı aylar sonra. Üstelik öyle abartılacak birşey de olmadı henüz. Üstelik milli takımın hali ortada. Acele etmeyin 3-5 maç oynasın.

donk kap gelsin de rahatlayak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Vay be. 16 oyuncu gitmiş ve halen gitmesi gereken çöpler var. İyi temizlik oldu yinede yani.

Taraftar olarak bakıyor herkes yok oynamamış maç eksiği varmış oynadığı zaman da çok kötüydü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt