- 26 Eylül 2012
- 122.933
- 73.870
- 5.208
Bence millet Tolga'da aceleci davranıyor iki maç ile yüceltiyor ama Tolga kötü oyuncu değil. Onun sorunu her zaman sakatlık ve bundan doğan istikrarsızlık oldu.Katılmıyorum. Selçuk bu sene bile takımdan kesilmez bakalım görelim. JOR bile son maç Selçuk-Tolga-Sneijder çok iyiydi. Selçuk en zeki 1-2 isimden biri bu kadroda ki dedi.
![]()
Büyük ihtimal bunu oynatacak. Olan Tolga'ya olur.
Tolga+Dde Jong ise intihar olur. Tolga 8 numara için fazla pas hatası yapan biri maalesef. Tam bir 6 mı değil ama geçiş oyuncusu.
Sakatlanmazsa faydalı olur ama ben güvenmiyorum, Woflsburg da da Gladbach da da Berlin de de istikrar yakalayamadı, yakalasaydı zaten yolu bu yaşta Türkiye ye düşmezdi. Berlin Tolga ile uzatmak istiyordu taa ki bizim salaklar kapıyı çalana kadar ve böyle red edilmeyecek bir teklif sunana kadar.
Selçuk böyle oynamya devam ederse, ki ben bu saatten sonra düzeleceğini hiç sanmıyorum çünkü son seneleri hepimiz çok iyi biliyoruz, ve kesilmezde ben bu işte artniyet ararım.
Asıl Selçuk-De jong intihar olur. Tolga pas hatası yapıyor diyorsun da Selçuk pas hatası yapmıyor da ne geçiyor elimize. Bunu doğru gözlemlemek lazım, Tolga pas hatası yaptı mı bunu ileri oynarken yapıyor yani pozitif bir oyun düşüncesini gerçekleştirmek isterken yapıyor.
Çocuğun tercihi hep Ileri oynamaya dayalı yapıyor, son maç resmen Selçuka top oynamadı hiç oyunu yavaşlatıyor diye. Sen yemişsin çocuğu daha şimdiden, bu gidişle Selçuk da takım içinde yer bu çocuğu kendisine karşı tehlike yarattığı için.
Ben bu paralara alınmasına karşıydım bunu açık açık da dile getirdim burada, Tolga oynayacaksa da Selçuk'un yerinde oynar ancak diye de belirttim asla onunla partner olamaz. Selçuk'a partner olacak adamı alamayız zaten çünkü Selçuk'un yükünü kaldıracak oyuncu bütçemizi aşar gibi.
Kendi görevini yapmadığı yetmiyormuş gibi tüm oyunu da baltalıyor Selçuk kaplumbağa gibi oynayarak.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk