Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum. Selçuk bu sene bile takımdan kesilmez bakalım görelim. JOR bile son maç Selçuk-Tolga-Sneijder çok iyiydi. Selçuk en zeki 1-2 isimden biri bu kadroda ki dedi.

16976.jpg

Büyük ihtimal bunu oynatacak. Olan Tolga'ya olur.

Tolga+Dde Jong ise intihar olur. Tolga 8 numara için fazla pas hatası yapan biri maalesef. Tam bir 6 mı değil ama geçiş oyuncusu.
Bence millet Tolga'da aceleci davranıyor iki maç ile yüceltiyor ama Tolga kötü oyuncu değil. Onun sorunu her zaman sakatlık ve bundan doğan istikrarsızlık oldu.

Sakatlanmazsa faydalı olur ama ben güvenmiyorum, Woflsburg da da Gladbach da da Berlin de de istikrar yakalayamadı, yakalasaydı zaten yolu bu yaşta Türkiye ye düşmezdi. Berlin Tolga ile uzatmak istiyordu taa ki bizim salaklar kapıyı çalana kadar ve böyle red edilmeyecek bir teklif sunana kadar.

Selçuk böyle oynamya devam ederse, ki ben bu saatten sonra düzeleceğini hiç sanmıyorum çünkü son seneleri hepimiz çok iyi biliyoruz, ve kesilmezde ben bu işte artniyet ararım.

Asıl Selçuk-De jong intihar olur. Tolga pas hatası yapıyor diyorsun da Selçuk pas hatası yapmıyor da ne geçiyor elimize. Bunu doğru gözlemlemek lazım, Tolga pas hatası yaptı mı bunu ileri oynarken yapıyor yani pozitif bir oyun düşüncesini gerçekleştirmek isterken yapıyor.

Çocuğun tercihi hep Ileri oynamaya dayalı yapıyor, son maç resmen Selçuka top oynamadı hiç oyunu yavaşlatıyor diye. Sen yemişsin çocuğu daha şimdiden, bu gidişle Selçuk da takım içinde yer bu çocuğu kendisine karşı tehlike yarattığı için.

Ben bu paralara alınmasına karşıydım bunu açık açık da dile getirdim burada, Tolga oynayacaksa da Selçuk'un yerinde oynar ancak diye de belirttim asla onunla partner olamaz. Selçuk'a partner olacak adamı alamayız zaten çünkü Selçuk'un yükünü kaldıracak oyuncu bütçemizi aşar gibi.

Kendi görevini yapmadığı yetmiyormuş gibi tüm oyunu da baltalıyor Selçuk kaplumbağa gibi oynayarak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Engin Ataman Milli Takım-Galatasaray tercihini Galatasaraydan yana kullanmış. İşte gercek Galatasaraylı, işte gercek İmparator.. Parator değil..

Denayer'ın uçağı vs pires'in uçağı olmuş?

Katılmıyorum. Selçuk bu sene bile takımdan kesilmez bakalım görelim. JOR bile son maç Selçuk-Tolga-Sneijder çok iyiydi. Selçuk en zeki 1-2 isimden biri bu kadroda ki dedi.

16976.jpg

Tolga+Dde Jong ise intihar olur. Tolga 8 numara için fazla pas hatası yapan biri maalesef. Tam bir 6 mı değil ama geçiş oyuncusu.

saçmalık

futboldan n anlarsın?

16976.jpg

Tolga pas konusunda öyle gömülecek bir oyuncu değil.

Mevcut kadro yapısında Sneijder'in arkasında mücadele gücü yüksek oyuncular şart. Tolga mücalece gücü, fizik, oyun zekası ve pas becerisi bakımından dengeli bir oyuncu. De Jong'un yanında Selçuk'dan çok daha başarılı olur. Sneijder + Selçuk'lu ortasaha kevgir olmaya mahkum. Sneijder bile Selçuk'dan daha fazla rahatsız ediyor rakibi top rakipteyken. Asıl intihar Sneijder'in arkasında Selçuk'u oynatmak.

Ayrıca Denayer stoperde, Hakan da yedek kulübesinde olmalı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence millet Tolga'da aceleci davranıyor iki maç ile yüceltiyor ama Tolga kötü oyuncu değil. Onun sorunu her zaman sakatlık ve bundan doğan istikrarsızlık oldu.

Sakatlanmazsa faydalı olur ama ben güvenmiyorum, Woflsburg da da Gladbach da da Berlin de de istikrar yakalayamadı, yakalasaydı zaten yolu bu yaşta Türkiye ye düşmezdi. Berlin Tolga ile uzatmak istiyordu taa ki bizim salaklar kapıyı çalana kadar ve böyle red edilmeyecek bir teklif sunana kadar.

Selçuk böyle oynamya devam ederse, ki ben bu saatten sonra düzeleceğini hiç sanmıyorum çünkü son seneleri hepimiz çok iyi biliyoruz, ve kesilmezde ben bu işte artniyet ararım.

Asıl Selçuk-De jong intihar olur. Tolga pas hatası yapıyor diyorsun da Selçuk pas hatası yapmıyor da ne geçiyor elimize. Bunu doğru gözlemlemek lazım, Tolga pas hatası yaptı mı bunu ileri oynarken yapıyor yani pozitif bir oyun düşüncesini gerçekleştirmek isterken yapıyor.

Çocuğun tercihi hep Ileri oynamaya dayalı yapıyor, son maç resmen Selçuka top oynamadı hiç oyunu yavaşlatıyor diye. Sen yemişsin çocuğu daha şimdiden, bu gidişle Selçuk da takım içinde yer bu çocuğu kendisine karşı tehlike yarattığı için.

Ben bu paralara alınmasına karşıydım bunu açık açık da dile getirdim burada, Tolga oynayacaksa da Selçuk'un yerinde oynar ancak diye de belirttim asla onunla partner olamaz. Selçuk'a partner olacak adamı alamayız zaten çünkü Selçuk'un yükünü kaldıracak oyuncu bütçemizi aşar gibi.

Kendi görevini yapmadığı yetmiyormuş gibi tüm oyunu da baltalıyor Selçuk kaplumbağa gibi oynayarak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Selçuk EURO 2016 ile psikolojik olarak bitti.

Terim de kadroya almadı ve Tolga'yı Oğuzhan yerine şimdi dahil ederek net mesajı verdi. Prim olayı olmasa da performanstan patladığı kesin. Toparlaması zor. Yalnız De Jong da ondan çok farklı değil bu hususta. En azından tempo olara çok bir şey katacak mı bakmak lazım.

Tolga bence de şu hali ile kesilmemeli, ama erken de övülmemeli. Barış ve Sarp'ın deli gibi övüldüğü dönemleri de gördük sonra çok fena sövdüler.

Osmanli Adam maheri almis.Fener 500 bin € fazla önermesine rağmen osmanliyi secmis

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda, joshue ve sightorson bence yetersiz oyuncular ve giderler zaten çoğu kiralık. Tolga ve eren işimize yarar uzun yıllar bu formayı giyerler. Dejong ve serdar aziz için beklemek lazım sonra yorum yaparız

Josue denen adamdan 2 tane daha kadroda olsa uzak ara şampiyon oluruz.Yaptığımız en olumlu transfer.Tam bir joker adam.Serdar Aziz için beklemeye gerek yok.O yağlı kazık bize girdi.Bu transfer döneminin en büyük kazığı.Bize 10 gram bile katkısı olmayacak o adamın.Milli takımdan sakat döner merak etmeyin.Sigtorsonu İngiltere maçında izlemiştim.İlk yarı bir tane hava topu vermedi adam.Oyunu rakip sahaya yıkmakta yardımı olacaktır.De jongun amerikadaki istatistikleri fena değil.Fizik olarak da iyi duruyor.3 yıllık anlaşma kötü olur ama.Katkı vermeyecek adamlar Serdar ve bir ihtimal Cavanda.Diğerleri yedekten bile olsa gelip bişeyler yapacaklardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt