Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18+5=23 medya doğru demiş :D

Bismillah son nöbet. De Jong reis mutlaka gelecek. Denayerimde geliyor. Hey yavrum heyy takıma bak

Şaka maka biz bu yaz dönemi toplam kaç oyuncu elden çıkarttık, yani bayağı temizlik oldu gibi

Valla Gökmen'in kaynakları çok iyi bu sene. Mesela diarra için Fransa'ya gitti haberini ilk onlar yaptı ve ben buraya koyduğum da millet inanmadı ama akşamı hemen belli oldu gittikleri . Diarra gelirse Gökmen reisin de emeği vardır , sırtlan Nevzat gibileri gibi değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben gokmenin konusmasindan sunu anladim. Diarra yarin Galatasarayin teklifini seve seve kabul etmek zorunda kalacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla renktaş, sizi umutlandırmak gibi olmasın ama benim hislerime göre Diarra gelecek sanırım. Hislerime güvenirim ve genelde doğru çıkarlar, sanki böyle son ana kadar olumsuz gidip ansızın açıklanacak ve biz de çoşacağız gibi :D

kim derdi ki Dursun beklentileri tekrar yükseltecek :) şaka maka Diarra bekliyoruz:asd22:

Beşiktaş böyle kiralıklar ile ne kadar idare edecek.? 6 tane adam aldılar. Hepsi kiralık,bence doğru olmayan bir transfer politikası olarak gözüküyor. Gerçi onlar için normal 10 sene de bir Şampiyonlar ligine gidince fazla kazık girmesin diye kiralık oyuncu alıyorlar.

Hamit ve Donk'a teklif var diyorlar, Hamit'e Almanya'dan teklif varmış Gamaspor açıkladı bugün. Donk'u da Kasımpaşa istiyormuş.

Bu ikisi giderse elimizde 2 orta saha kalacak, Tolga ve Selçuk. De Jong da geldi diyelim etti 3, biri daha gerekiyor.

Diarra? :o

Beşiktaş böyle kiralıklar ile ne kadar idare edecek.? 6 tane adam aldılar. Hepsi kiralık,bence doğru olmayan bir transfer politikası olarak gözüküyor. Gerçi onlar için normal 10 sene de bir Şampiyonlar ligine gidince fazla kazık girmesin diye kiralık oyuncu alıyorlar.

Havaalında mısın hala sen? Diarra gelince yazarsın orda devam ediyorsan :)

paragöz herif biz 4 + 1 milyon vermisiz önceden kabul.
sonra 5 + 1 istiyor gökmenin dedigne göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt