Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin En iyi Stoper tabiki Sağlam bir Semih. Sakatlık olmasaydı bugün Roma /Juve de olabilirdi.

Bakalım 6M bağladıkları Ebubekir mi iyi iş çıkaracak yoksa yıllık maliyeti 3M olan Eren mi göreceğiz. Eren'i küçümsemeyin Kasımpaşa'dan önce bu adamın İsviçre milli takımı kariyeri var ve daha 28 yaşında. Anadolu'dan golcü almışız gibi davranmayın.

Kücümseyen yok. Tamamen maddi boyuttan kaynaklaniyor tartismalar.

Sen gidip 1 sene kontrati kalmis adami 4 Milyona alirsan insan da bunu elestirir, bunun kadar dogal birsey yok.

Bildiğim kadarıyla bizim için transfer dönemi bitmedi.Yani uefaya liste vermek zorunda değiliz. Hep 4-5 eylül değil mi son gün tr ligi için.

Nazifoglu cikip bi halt becermis gibi konusup durmasin.

Tolga
Eren
Cavanda
Sightorsson
de Jong
Josue
Aziz

Bu oyuncularin hepsi Galatasaray düsmeye oynasa bile gelmeye dünden razi zaten. Bu yönetim hala becereksizdir. Net bir sekilde anlamis olduk bir kez daha.

Nazifoglu o kadar agir saf ki, cikip 'Bruma icin 15 yeter' diyor. Piyasa yapmasini bile bilmeyen herifler kulüp yönetiyor. Cektirin gidin.

Son saatlerde Chedjou + Donk + Hamit + Umut + Tarıktan kurtulursak 3 ay Dursun hakkında kötü bişey söylemem. Söz

37ba4dd08311267a72e8b6a496c5fa8a.jpg

Alamadik demesi tamamen bonservisten kaynaklaniyor.

Onlar bizim gibi enayi mi saniyorsun. Serdar'a maksimum 3 teklif etmislerdir, ki onu bile sanmiyorum.

Eren'in de 1 sene kontrati kalmis ona da 2 falan vermislerdir, ki normal olani da bu miktar.

Yok Galatasaray büyük Besiktas kücük diye bakmamak lazim, tamamen maddi boyuttan kaynaklaniyor bu transferlerin Besiktas adina gelismemesi.

Bizim gibi har vurup harman savurmuyorlar malum.

Kiralik oyuncular konusunda katilirim ama o zaten ayri konu.
Doğru enayi dediler, elin golcüsü ne 6.5 milyon bayıldilar ve adam seneye defolup gidecek.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktas niye alamadi onu da sorgulamak lazim.

Adamlar bizim gibi gerizekali degil de ondan. Bizim gibi o kadar yüksek bonservis vermedikleri icin alamadilar.

Daha dogru ALMADILAR.

Can haklısın da Erenin bonservisine 4 vermediler, Aboubakara 1 yıl kiralama bedeli olarak 3 milyon verdiler!!

Ben bjk nin özellikle bu torunoğulları ayrıldıktan sonra transfer konularında bittiklerini düşünüyorum. bjk yapılanmasını biliç, önder özen ve erdal torunoğullarına borçluydular.

bu yıl şenolun çıldırıp açıklama yapması ve takıma milyon tane kiralık oyuncu doldurmaları aslında transfer ve yönetim olarak ne kadar berbat olduklarını kanıtladılar.

bjk yönetimi erdal torunoğullarının gidişi ile belli ki yıldızını kaybetti. Şu an en büyük yıldızları şenol güneş.

Ama kimse hikaye anlatmasın. O gelenler asla Sosa-Gomez etmez. Şimdi muhtemelen yeni gelen dinamik orta sahalar ile rakipleri daha boğucu olacaklar. Ama Sosa-Gomez gibi kilit açacak oyuncuları yok.

Bize de Alp Yalman geldi. Yoksa bu transferler ve gerçekleşmese bile Leiva ve Diarra peşinde koşmalar içinde dursunun olmadığı bir futbol aklını gösteriyor. Diarra ve bir stoper olsaydı biz banko şampiyonuz derdim ama şimdi bir hayli çekişmeli olacak lig.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt