Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Diarra'nın yarın gelmesine gerek yok ki arkadaşlar,,imzalar atılır tffye bildirilir adam 3 gün sonra gelse de olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamen tahmindi bana güvenerek hayal kurma tutmuyo benimkilersana güvenerek hayal kuruyorum cancim.
Nigel De Jong'a ne oldu bu arada?
Tiote'nin de sonrasında De Jong'un da Diarra'yı köşeye sıkıştırma hamlesi olması muhtemel. Elimizde bir tek Diarra kalsa mecburen adamın tüm nazını çekecektik. Yarın Diarra'nın bizim son teklifimize gelmesi durumunda ikisini birden takıma katacaklar sanırım. De Jong'u 10-15 saatlik yoldan getirip boğaz turu yaptırıp göndermezler herhaldeD Yarın söylendiği gibi Donk/Hamit gönderilir, De Jong ve Diarra gelirse muazzam olur. Ha olmazsa da üzülmem zira en başından beri Diarra'nın gelmeyeceği senaryoya göre hazırladım kendimi. De Jong ve Denayer'in lisansları yetiştirilsin yeter :red:
olmaz kendisi gelsin risk almayalım bizzat tff binasında atsın imzayı ne olur ne olmazDiarra'nın yarın gelmesine gerek yok ki arkadaşlar,,imzalar atılır tffye bildirilir adam 3 gün sonra gelse de olur
Diarra'nın yarın gelmesine gerek yok ki arkadaşlar,,imzalar atılır tffye bildirilir adam 3 gün sonra gelse de olur
Tamamen tahmindi bana güvenerek hayal kurma tutmuyo benimkiler
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OkkeyYarin görecegiz![]()
son güne transfer işte bu yüzden sevmiyorum, detaylı sağlık kontrolü gerekli dermişim askfljbaslkfjasfDiarra gelsinde sağlıkçı yolları ayağına ksbfaskf
oğlum git de nereye gidiyorsan gitSalih Dursun : Antep'e gitmem. Rize ile anlaşacağım.
sağlık problemi yok adam kaç maçtır oynuyor
Meal:Sorunlu karaktersiz bi tipŞimdi lassana nin biographisini okudum da.
Chelsea den kendisi ayrılmak istemiş. Arsenal den aynı. Porstmouth da illa real é gidecem diye tutturmuş. Real de Sneijder gider gitmez illa 10 numarayı isterim demiş ve almış yönetim den zam istemiş araları bozulmuş. Ozil gelince numarasını vermiş istemeyerek,Nuri gelince Forma yüzü görmemiş Anzhi ye gitmiş, anzhi de Başkanları yüksek maaşları indirme sistemine gidince Moskova ile anlaşmış. Moskova da maaşını düşürmek isteyince tek taraflı kontratıni fesh etmiş 6 ay Top oynamamis sonrasında İnter ile anlaşmış ama Moskova ile kontratında bulunan bir detay yüzünden 15 maç ceza ve 10 milyon Euro ceza yemiş. Bu olaylardan sonra İnter vazgeçmiş.
Tam bir sene Top oynamadiktan sonra Marsilya ile anlaşmış 6 numaralı formayı almış iki hafta sonra Thauvin gidince 10 numarayı talep etmiş.
Mourinho zamanında sağ bek de oynatmis bunu Chelsea de.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk