Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra'nın yarın gelmesine gerek yok ki arkadaşlar,,imzalar atılır tffye bildirilir adam 3 gün sonra gelse de olur

Diarra' nın karakter ve profesyonellikle ilgili defolarını önceki mesajlarımda belirtmiştim, zaten bizden başka ciddi talibinin çıkmamasının en büyük sebebi bu olsa gerek...

Kulüp adına sunulan şartları kabul ederse, gelmesini isteyip istemediğimden emin olamıyorum. Sadece futbol değil, hangi alanda olursa olsun yatırım yaptığın adamın karakteri en önemli husustur...

Madem böyle paralar ödeyebilecek durumumuz var idiyse; düzgün karakterli, daha genç biri çoktan bulunabilirdi. Nedense bir biz bulamıyoruz anasını satayım, Dünyada kaç tane önlibero oyuncusu bu paraları kazanabiliyor?...

Tiote'nin de sonrasında De Jong'un da Diarra'yı köşeye sıkıştırma hamlesi olması muhtemel. Elimizde bir tek Diarra kalsa mecburen adamın tüm nazını çekecektik. Yarın Diarra'nın bizim son teklifimize gelmesi durumunda ikisini birden takıma katacaklar sanırım. De Jong'u 10-15 saatlik yoldan getirip boğaz turu yaptırıp göndermezler herhalde :DD Yarın söylendiği gibi Donk/Hamit gönderilir, De Jong ve Diarra gelirse muazzam olur. Ha olmazsa da üzülmem zira en başından beri Diarra'nın gelmeyeceği senaryoya göre hazırladım kendimi. De Jong ve Denayer'in lisansları yetiştirilsin yeter :red:

sam'da kayisi olur

Diarra'nın yarın gelmesine gerek yok ki arkadaşlar,,imzalar atılır tffye bildirilir adam 3 gün sonra gelse de olur

son güne transfer işte bu yüzden sevmiyorum, detaylı sağlık kontrolü gerekli dermişim askfljbaslkfjasf :D Diarra gelsinde sağlıkçı yolları ayağına ksbfaskf

Şimdi lassana nin biographisini okudum da.
Chelsea den kendisi ayrılmak istemiş. Arsenal den aynı. Porstmouth da illa real é gidecem diye tutturmuş. Real de Sneijder gider gitmez illa 10 numarayı isterim demiş ve almış yönetim den zam istemiş araları bozulmuş. Ozil gelince numarasını vermiş istemeyerek,Nuri gelince Forma yüzü görmemiş Anzhi ye gitmiş, anzhi de Başkanları yüksek maaşları indirme sistemine gidince Moskova ile anlaşmış. Moskova da maaşını düşürmek isteyince tek taraflı kontratıni fesh etmiş 6 ay Top oynamamis sonrasında İnter ile anlaşmış ama Moskova ile kontratında bulunan bir detay yüzünden 15 maç ceza ve 10 milyon Euro ceza yemiş. Bu olaylardan sonra İnter vazgeçmiş.
Tam bir sene Top oynamadiktan sonra Marsilya ile anlaşmış 6 numaralı formayı almış iki hafta sonra Thauvin gidince 10 numarayı talep etmiş.

Mourinho zamanında sağ bek de oynatmis bunu Chelsea de.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sorulması Soru
Diarra olursa, De Jong de para üstü gibi bizde mi

Diarra gelirse seneye Çine katara falan iteleyebiliriz diye düşünmeye başladım
Bu adam 3 sene bizde kalmaz

Düşünsenize Hamit , Donk'tan ; jong ve diarra . Hamit'e borcumuz adına anlaşma imzaladık ama giderse heralde onu almaz oradan 1.6 , Donk da 1.3 heralde ; zaten 3 milyon gibi bir rahatlama oluyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi lassana nin biographisini okudum da.
Chelsea den kendisi ayrılmak istemiş. Arsenal den aynı. Porstmouth da illa real é gidecem diye tutturmuş. Real de Sneijder gider gitmez illa 10 numarayı isterim demiş ve almış yönetim den zam istemiş araları bozulmuş. Ozil gelince numarasını vermiş istemeyerek,Nuri gelince Forma yüzü görmemiş Anzhi ye gitmiş, anzhi de Başkanları yüksek maaşları indirme sistemine gidince Moskova ile anlaşmış. Moskova da maaşını düşürmek isteyince tek taraflı kontratıni fesh etmiş 6 ay Top oynamamis sonrasında İnter ile anlaşmış ama Moskova ile kontratında bulunan bir detay yüzünden 15 maç ceza ve 10 milyon Euro ceza yemiş. Bu olaylardan sonra İnter vazgeçmiş.
Tam bir sene Top oynamadiktan sonra Marsilya ile anlaşmış 6 numaralı formayı almış iki hafta sonra Thauvin gidince 10 numarayı talep etmiş.

Mourinho zamanında sağ bek de oynatmis bunu Chelsea de.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Meal:Sorunlu karaktersiz bi tip

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt