Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra gelirmiş,
Grosskreutz vakası yaşanırmış bir de.

Asıl Şovu ozaman izleyin :D

Şimdi lassana nin biographisini okudum da.
Chelsea den kendisi ayrılmak istemiş. Arsenal den aynı. Porstmouth da illa real é gidecem diye tutturmuş. Real de Sneijder gider gitmez illa 10 numarayı isterim demiş ve almış yönetim den zam istemiş araları bozulmuş. Ozil gelince numarasını vermiş istemeyerek,Nuri gelince Forma yüzü görmemiş Anzhi ye gitmiş, anzhi de Başkanları yüksek maaşları indirme sistemine gidince Moskova ile anlaşmış. Moskova da maaşını düşürmek isteyince tek taraflı kontratıni fesh etmiş 6 ay Top oynamamis sonrasında İnter ile anlaşmış ama Moskova ile kontratında bulunan bir detay yüzünden 15 maç ceza ve 10 milyon Euro ceza yemiş. Bu olaylardan sonra İnter vazgeçmiş.
Tam bir sene Top oynamadiktan sonra Marsilya ile anlaşmış 6 numaralı formayı almış iki hafta sonra Thauvin gidince 10 numarayı talep etmiş.

Mourinho zamanında sağ bek de oynatmis bunu Chelsea de.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

para için bizi vurur lan bu adam

Salih Dursun : Antep'e gitmem. Rize ile anlaşacağım.

o%C4%9Flum-bak-git_270174.jpg

Şimdi lassana nin biographisini okudum da.
Chelsea den kendisi ayrılmak istemiş. Arsenal den aynı. Porstmouth da illa real é gidecem diye tutturmuş. Real de Sneijder gider gitmez illa 10 numarayı isterim demiş ve almış yönetim den zam istemiş araları bozulmuş. Ozil gelince numarasını vermiş istemeyerek,Nuri gelince Forma yüzü görmemiş Anzhi ye gitmiş, anzhi de Başkanları yüksek maaşları indirme sistemine gidince Moskova ile anlaşmış. Moskova da maaşını düşürmek isteyince tek taraflı kontratıni fesh etmiş 6 ay Top oynamamis sonrasında İnter ile anlaşmış ama Moskova ile kontratında bulunan bir detay yüzünden 15 maç ceza ve 10 milyon Euro ceza yemiş. Bu olaylardan sonra İnter vazgeçmiş.
Tam bir sene Top oynamadiktan sonra Marsilya ile anlaşmış 6 numaralı formayı almış iki hafta sonra Thauvin gidince 10 numarayı talep etmiş.

Mourinho zamanında sağ bek de oynatmis bunu Chelsea de.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
bu Sneijder'in ayağını kaydırır gelmesin ne 10 meraklısı adammış

Yanlız Gerekdinde

____De Jong
Tolga___ Diarra

Ya geçilir..mesela öndesin, ve Wes çıktı.
Gol yemez bu takım :D

Yarın,

Gelenler:

Diarra
De Jong
Denayer

Gidenler:

Tarık
Umut
Salih
Donk
Hamit

böyle bir şey olursa kafayı yerim. :o

Bruma ile yeni kontrat yapıp 40m euro serbest kalma maddesi koymak en hayırlısı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt