Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorulması Soru
Diarra olursa, De Jong de para üstü gibi bizde mi
Şimdi lassana nin biographisini okudum da.
Chelsea den kendisi ayrılmak istemiş. Arsenal den aynı. Porstmouth da illa real é gidecem diye tutturmuş. Real de Sneijder gider gitmez illa 10 numarayı isterim demiş ve almış yönetim den zam istemiş araları bozulmuş. Ozil gelince numarasını vermiş istemeyerek,Nuri gelince Forma yüzü görmemiş Anzhi ye gitmiş, anzhi de Başkanları yüksek maaşları indirme sistemine gidince Moskova ile anlaşmış. Moskova da maaşını düşürmek isteyince tek taraflı kontratıni fesh etmiş 6 ay Top oynamamis sonrasında İnter ile anlaşmış ama Moskova ile kontratında bulunan bir detay yüzünden 15 maç ceza ve 10 milyon Euro ceza yemiş. Bu olaylardan sonra İnter vazgeçmiş.
Tam bir sene Top oynamadiktan sonra Marsilya ile anlaşmış 6 numaralı formayı almış iki hafta sonra Thauvin gidince 10 numarayı talep etmiş.
Mourinho zamanında sağ bek de oynatmis bunu Chelsea de.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Gökmen: Monaco 2. Başkanı Diarra'yı istemediklerini açıkladı
Monaco'nun sahibi "Diarra'ya teklifimizi yaptık ancak bizi tercih etmedi" demiş.
Salih Dursun : Antep'e gitmem. Rize ile anlaşacağım.
bu Sneijder'in ayağını kaydırır gelmesin ne 10 meraklısı adammışŞimdi lassana nin biographisini okudum da.
Chelsea den kendisi ayrılmak istemiş. Arsenal den aynı. Porstmouth da illa real é gidecem diye tutturmuş. Real de Sneijder gider gitmez illa 10 numarayı isterim demiş ve almış yönetim den zam istemiş araları bozulmuş. Ozil gelince numarasını vermiş istemeyerek,Nuri gelince Forma yüzü görmemiş Anzhi ye gitmiş, anzhi de Başkanları yüksek maaşları indirme sistemine gidince Moskova ile anlaşmış. Moskova da maaşını düşürmek isteyince tek taraflı kontratıni fesh etmiş 6 ay Top oynamamis sonrasında İnter ile anlaşmış ama Moskova ile kontratında bulunan bir detay yüzünden 15 maç ceza ve 10 milyon Euro ceza yemiş. Bu olaylardan sonra İnter vazgeçmiş.
Tam bir sene Top oynamadiktan sonra Marsilya ile anlaşmış 6 numaralı formayı almış iki hafta sonra Thauvin gidince 10 numarayı talep etmiş.
Mourinho zamanında sağ bek de oynatmis bunu Chelsea de.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
linderoth' da oynuyodu hahaha![]()
Aynısını düşünüyorum.Diarra gelirse seneye Çine katara falan iteleyebiliriz diye düşünmeye başladım
Bu adam 3 sene bizde kalmaz
sam'da kayisi olur
Yarın,
Gelenler:
Diarra
De Jong
Denayer
Gidenler:
Tarık
Umut
Salih
Donk
Hamit
böyle bir şey olursa kafayı yerim.![]()
Gökmen: Monaco 2. Başkanı Diarra'yı istemediklerini açıkladı
Sorulması Soru
Diarra olursa, De Jong de para üstü gibi bizde mi
Kayserispor yetkilileri olur da düşersek ağır gelir diye 1 seneliğine aldı.ben de onu soracaktım zaten kurtulduk yani bu geri dönmesin seneye madem bonservisiyle verseymişiz niye risk alıyoruz
Yarın,
Gelenler:
Diarra
De Jong
Denayer
Gidenler:
Tarık
Umut
Salih
Donk
Hamit
böyle bir şey olursa kafayı yerim.![]()