Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paragoz diarra senin araou kone git araplarin kucagina otur boyle cakalliklar dusunen adam bize gelmesin arkadas

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Marsilya taraftarı zaten diken üstünde. Hıncını bu Diarra'dan çıkartırlar inşallah

Bu saatten sonra diarra falan olmaz. Bu Ada'm gelecek de , evraklar olacak da vs. artık beklemeyin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız Tursun beni çok şaşırtıyor, De Jong'u getirdi alacak ve almasına rağmen Diarra'ya da halen gel oynayacaksan bu paraya imza at diyor. Yani ikisini de alacak olursa, yani ilginç hiç beklemiyordum bunu bu adamdan

denayer konusunda büyük beklentiye giremyin derim..serdar aziz alınmasa eyvallah denayer şart derdim ama serdar azizle denayer yanyana olmaz bence...Hoca chedjou -serdar deneyecktir bana kalsa ideal 2'Li serdar -balta olmalı

Lassana Diarra kendisine katar'dan gelen teklifin cezasını ödemek artı yıllık 6 milyon euro olduğunu aktarmış ve bizden de aynı teklifi beklediğini bildirmiş. 3 yıllık maliyetin 23 milyon euro olduğu konuşmalarının çıkışı burası. ancak mevcut şartlarda bu isteğini karşılamamız imkansız. ya blöf yapıyor ya da katar yolcusu.

Bu konuda Yönetim "Sen Avrupanin en büüyük camialarindan birine geliyorsun. Seneye Sampiyonlar Liginde oynayacaksin" kozunu kullanabilir. Katara gidecekse gitsin.

kendisine katar'da başarısızlıklar dilerim..
anzhi gibi bir takıma giden adam katar'a da para için gider...

bu saatten sonra gelen diarradan hayır gelmez... tutup da denildiği gibi 20 milyon € maliyetin altına gireceksek s... gitsin istemiyoruz diarra falan..

Diarra da gelirse, De jong'da oldu sayılır. Selcuk'un sonu gelmiş demektir.

De Jong imzaladıktan sonra Diarra gelmek istese de alınmaz, 2 tane 30 yaş üstü adamı ne yapacağız, 1 tanesi 23 yaşlarında olsa her ikisini transfer ihtimali olabilirdi.

çok büyük para verecektik, bu saatten sonra diarra yerine daha genç , daha ucuz ve orayı doldurabilecek birini alıp selçuğu yedeğe çekelim. de jong varken diarra sadece ligde olduğumuız bir sezonda gereksiz. önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine sadece 1-2 kaliteli transferle hazır hale de gelebiliriz kolaylıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt