Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra yı boşverelim artık gelmek istemiyorsa yapacak birşey yok mali durumuda yüksek biz elimizdeki oyuncularla ve gelenlerle lige tekrardan konsantre olalım bu sene bu takım şampiyon olacak!

Diarra alınırsa De Jong yedekte mi oturacak? De Jong yedek oyuncu olmak için mi geldi? Yapmayın.

Diarra - De Jong da olamaz.

Bence Diarra defteri kapandı.

Diarra bu saatten sonra anca Florya sahile kumdan kale yapmaya gelir

Diarra alınırsa De Jong yedekte mi oturacak? De Jong yedek oyuncu olmak için mi geldi? Yapmayın.

Diarra - De Jong da olamaz.

Bence Diarra defteri kapandı.
Diarra De jon neden olmasın ?

Diarra daha çok box to box bir adam de jon ise BWM birbirlerini cuk diye tamamlarlar hatta orta sahadan adamı bırak sinek bile geçemez.

Bu kadar ön libero İstanbula getirilip geri gönderileceğini sanmıyorum . Hadi Tiote sakatlık şüphesiyle alınmadı . Daha birkaç gün önce maça çıkmış bir oyuncu de jong . Bence de jong işimizi görür ki geçen milandayken çok istemiştik melonun yerini doldurur diye ...

diarra defolsun. ben de jong'a isindim acikcasi. nigel babaaaaaa.

bi denayeri bitirsek guzel olur.

Yahu yapmayn Diarra - Jong ikilisi olur mu hiç ya. Şampions lig de mi oynuyoruz

Tolgaya yazık.
niye yazık olsun yahu , adam genç illa ki fırsat bulur ayrıca diarra ve de jong'dan o kadar çok şey öğrenir ki bence potansiyeline erişmesi için bir kazanç olur bu tecrübe.

‏@svenclaes · 15 Std.Vor 15 Stunden

Confirmed: no decision has been taken yet regarding Jason Denayer and Galatasaray. Sunderland still in the race! Clock's ticking. #MCFC

Denayer hakkinda daha kesin bisey yok. Sunderland halen yarisin icinde.

İkisi ağır da ondan. Sneijder de eskisi gibi atletik, dinamik oyuncu değil.
diarra ve de jong bek oyuncusu değiller ki çok hızlı olmalarına gerek yok , ayrıca ağır dediğin adamlar hiç te o kadar ağır değiller , pozisyon bilgileri üst düzey .
Nerde nasıl duracaklarını atağı nerde keseceklerini çok iyi biliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt