Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci : 1. Muslere 2. Cenk 3.Eray
Defans Sağ : Kim iyiyse o oynasın bence :D
Defans Sol : Carole , Hakan
Defans Merkez : Serdar - Denayer -- Serdar - Ched -- Yedekler diğerleri
Defans - De jong - Tolga ---- De jong - Selçuk
Sol - Podolski - Sinan
Sağ - Bruma Yasin
Merkez : Wes - Jouse
Forvet : Eren - Sightorson

Kafamda takım bu denayer gelmesi gerekiyor . Ayrıca mümkünse Hamit - Donk gitmeli ...

Valla Tolga'ya acaip kanım ısındı , De Jong ile yeni rol üstlenecek inş sıkıntı olmaz.

De Jong-Diarra ikilisi Tolga-Selcuk ikilisinden daha atletik/hizli. Burada en buyuk sorun Selcuk cunku artik o hareket edip karar verene kadar rakip takim oyunculari yerini almis oluyor.

Selçuk'un ağır olmadığını demiyorum zaten, ama bu Diarra ve De Jonglı orta sahayı hızlı yapmıyor.

Zaten tempo sorunu yaşıyoruz Selçuk Sneijder Poldi yüzünden. Orta sahayı De Jong ve Diarra gibi 2 tane 30u geçmiş defansif orta sahayi oynatırsan ve önlerine Sneijderi oynatırsan daha tempolu mu oynarız? Zannetmiyorum.

Tolga dinamik oyuncu, yanına ya Diarra ya De Jong oynamalı. Tolga tempoyu yükselten bir oyuncu.

Tolga - De Jong veya Diarra​

herkes transferini acikladi yine biz geride kaldik. aciklayin su de jongu aksama birakmayin, insan korkmuyor degil

[FONT=&quot]Galatasaray, bu sabah saatlerinde Jason Denayer'in İstanbul'a gelmesini bekliyordu. Ancak Belçikalı savunma oyuncusu İstanbul'a gelmedi. Bunun nedeninin Manchester City'nin sorun çıkartması olduğu öğrenildi.[/FONT]

[FONT=&quot]Belçikalı savunma oyuncusu kiralık olarak Galatasaray'a gelmek isterken Manchester City yöneticileri genç savunmacıya ya Galatasaray'dan başka bir takıma kiralık olarak gitmesini ya da Galatasaray'ın 7 milyon Pound vererek kendisinin bonservisini satın almasını istediklerini söyledi.[/FONT]

[FONT=&quot]Belçikalı oyuncu bu sorunu çözmek için İngiltere'de kaldı. Denayer, sorunu çözebilirse akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek ve Galatasaray'a imza atacak.
Gamaspor[/FONT]

ama bu sefer pasifliğin dibine vurdu bi ara hiç topa değmedi bi kaç pozisyonda dikkat ettim ortasaha paslaşırken durmuş tolgayı izliyordu :D

adama uymak için gözlemleyerek çözmeye çalışıyor işte.
Selçuk sahada herkese laf anlatmaya çalışmayı bırakıp işine bakmalı artık.kaptanlık yaramıyor

__________________________MuSLeRa_____________________________

CaWaNDa_________DeNaYeR_________________S.Aziz___________CaRoL

____________________________ De Jong______________________________

____________________ToLGa_______________SNeijDeR___________________

BRuMa______________________________________________________PoDoLSKi

______________________________ EReN________________________________

De Jong-Josue ikilisi de düşünülebilir bence. Josue hem mücadeleci hem de kilit paslar atabilen biri.

DENAYERIM NERDE KALDU

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

ama bu sefer pasifliğin dibine vurdu bi ara hiç topa değmedi bi kaç pozisyonda dikkat ettim ortasaha paslaşırken durmuş tolgayı izliyordu :D
Hızlı pas nedir bilmeyen adamdır Selçuk. Hayalet gibi saklandı son maç.

Bence bu sene kurtulacağız biz bu kaptan bozuntusundan, medya da başladı eleştirmeye falan artık. Selçuk yedeğe çekilecek falan diye haberler gördüm, vallah şaşırdım gördüğümde ilk defa Selçuku bu kadar eleştiriyorlar.

Tolga gibi Bundesliga da aslında vasat üstü bir eleman olan oyuncu geldi resmen Selçuku top gibi oynadı herkesi mest etti 2 maçta. Düşün yani Selçuk dan o kadar bezdi ki insanlar utanmasalar Tolga'yı Iniesta ilan edecekler.

Tolga kötü oyuncu değil ama beklemek lazım 2 maç ile yüceltmeye gerek yok, Allah korusun yine sakatlanırsa o zaman kötü olur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Biz Josueyide almistik demi vay anasini
1 transfer beklerken 3 tane aldilar orta sahaya aferim Levo

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Ulan bu city de ne şerefsizmiş oynatacaksan oynat yoksa isterse uzaya gitsin sana ne ********************* gazetesi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfer donemi kapansin m.city ve diarrraya soyleyeceklerim var.d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk'un ağır olmadığını demiyorum zaten, ama bu Diarra ve De Jonglı orta sahayı hızlı yapmıyor.

Zaten tempo sorunu yaşıyoruz Selçuk Sneijder Poldi yüzünden. Orta sahayı De Jong ve Diarra gibi 2 tane 30u geçmiş defansif orta sahayi oynatırsan ve önlerine Sneijderi oynatırsan daha tempolu mu oynarız? Zannetmiyorum.

Tolga dinamik oyuncu, yanına ya Diarra ya De Jong oynamalı. Tolga tempoyu yükselten bir oyuncu.

Tolga - De Jong veya Diarra​

Tabiki hem Diarra nin hem de Jong un alinacagini zannetmiyorum bu saatten sonra, oyuzden De Jong-Tolga olursa iyidir. Ha Diarra da gelirse surpriz bir sekilde onun yeri banko olur. Yaninda kim oynar JOR karar verir artik.

Osmanlı o ortasahası ve hücumuyla nu sene ilk 4'e oynar. Sezonu erken açmaları ilerleyen haftalarda sıkıntı yaratmazsa yürüyüp giderler. Savunmaları ne alemde emin değilim.
O işler öyle kolay değil.
Avrupa maçları öncesi ve sonrası lige tutunmak her takımın yapabileceği bişey değil.
Osmanlı ve başakşehir bu sezon çok puan kaybeder.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt