Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Yong ve Sightorsson olabilir bence bu 2'si.Bir de Denayer desek 3.
De Jong bir kere mantiken olmaz. Isteseydi coktan gelirdi de Jong, son güne kalmazdi.

Bunlar hep uyduruk alternatif isimler, yani hep 3. tercihler.

Sigthorsson'u da scout bile veto etmis, yönetim yine de kiralamis.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Selçuk 2011/12 de çok iyiydi, ondan sonra vasat oynadı iyi falan değildi. 2012/13 de vasat üstüydü sonra da zaten giderek çöktü.

Elano'nun bizde ayak uyduramaması onu Selçuk'tan kötü oyuncu yapmaz bir kere. Hele Selçuku 5 kat daha iyi biroyuncu hayatta yapmaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

2012-2013 ikinci yarı çok iyiydi. İlk yarı vasattı. Geçen senenin genelinde iyiydi.

2013-2014
2014-2015

vasat olduğu yıllar.

Ben bu sezon hemen yapılsın demiyorum ki. Planlama var mı sence kulupte ? 4.5 Serdara verilene kadar kimler alınırdı....

Tamamen sınırsız yabancı kontenjanı yok mecburen yerli oyuncular olacak takımda. Ayrıca Serdar önce bi oynasın sonra asıp keselim belki de çok iyi olacak. Yapılanmaya gelirsek ben iyi yolda olduğumuzu de jong hariç genç oyuncular alındığını ve çöplerin gönderildiğini/gönderilmeye devam edileceğini düşünerek iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Kaldı ki uefa nin sopası sırtımızdayken bundan çok daha iyisi olması zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uzun vade derken,örneğin kaç sene?Josue 26,Tolga 24,Eren de 28 yaşında.
Kalite acisindan bahsediyorum. Iki yil önce CL ceyrek final hedefleyen kulüp olmustuk.

Tabi burdan bunlar vasat oyuncular anlamina gelmez. Lig bazinda düsünmek bizim tarihimize yakismaz sadece.

Beşiktaş AŞ' nin ücret giderleri başta olmak üzere gider kalemleri:

CrLZ2BhWEAAhcEo.jpg

Fenerbahçe'nin gider kalemleri:

CrLZ9qzWcAAYlVp.jpg

Galatasaray'ın gider kalemleri:

CrLaFSiXEAAj2kk.jpg

De Jong bir kere mantiken olmaz. Isteseydi coktan gelirdi de Jong, son güne kalmazdi.

Bunlar hep uyduruk alternatif isimler, yani hep 3. tercihler.

Sigthorsson'u da scout bile veto etmis, yönetim yine de kiralamis.

Riekerink'in kendisi diyor zaten,ben ille de şu isim gelecek tarzından liste vermedim,transfer lazım olan mevkilerin listesini verdim diye.Riekerink oyuncu istiyorum tarzından çalışmıyor yani yönetimle.Yönetim,oyuncu buluyor mevkilere,Riekerink olur derse bitiyor transfer.Basın toplantılarından benim anladığım bu şekilde.Öyle 1. sırada şu oyuncu,2. sırada şu oyuncu tarzından bir liste yok yani ortada.

De Yong ve Sightorsson olabilir bence bu 2'si.Bir de Denayer desek 3.
De Jong'a kesin gözüyle bakıyorum.

Sightorsson geçen sene de gündemimizdeydi bu yüzden emin değilim.

Ikinci isim Josue de olabilir mesela. Evet Denayeri de istediğini düşünüyorum bu da 3.isim olur.

4ca0b32b6f4b573ef201059ad11160cb.png

Uzun lafin kisasi, dursun özbek diarra'yi arayip teklifimiz hala gecerli demis, ama diarra yillik 5m istiyormus ve monaco'yu da yillik ucretini artirmak icin kullanmis.

Artik hersey diarra'ya kalmis.

De Jong'a kesin gözüyle bakıyorum.

Sightorsson geçen sene de gündemimizdeydi bu yüzden emin değilim.

Ikinci isim Josue de olabilir mesela. Evet Denayeri de istediğini düşünüyorum bu da 3.isim olur.

Hoca zaten sorun etmiyor böyle şeyleri,kulübün finansal durumunu bildiğini defalarca deklare etti.Yönetimle aralarının iyi olduğunu düşünüyorum.

2012-2013 ikinci yarı çok iyiydi. İlk yarı vasattı. Geçen senenin genelinde iyiydi.

2013-2014
2014-2015

vasat olduğu yıllar.
Neye göre iyiydi geçen sezon? Bence iyi değildi, o da tel tel dökülüyordu,bir kaç önemli gol attı diye iyi oynadı diyemeyiz ki bu gollerin yarısından fazlası penaltıydı.

2012/13 de ikinci yarıda bir kaç maçta iyiydi evet mesela 2 gol attığı 4:2'lik Sivas maçında iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt