Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durduk yere niye Dursuna saydırdı bu arkadaş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yine yönetimin sucu. Adi üstünde yöneteceksin. Yani deadline ver, olmuyorsa cikip anlat taraftara durum nedir diye.

Tabi yalan söyleme ihtimalleri de var.

Bu arada yavas yavas Denayer gelmeli diye düsünüyorum. 18'e kadar Istanbul'da olmazsa bu transfer olmaz artik.

Anlatsalar da aha yalan diyorsun inanmıyorsun işte.Yönetim sonuna kadar haklı Diarra konusunda.Tek hataları,medyayı yönetememeleri.

Denayer'de pürüz var.City kiralamaya sıcak bakmıyormuş bize.Ya EPL'den bir takıma kiralık git ya da Galatasaray bonservisini alsın demişler.

Diarra'ya Sneijder'in aldığı garanti ücrette 1 kuruş fazla verilmemesi lazım. Kariyerse kariyer. Sneijder'in kariyeri Diarra'yı çarpar böler.

Canaydin baskanimi gördüm hüzünlendim

Bir cok seyi dogru yapamadi ama yinede adam gibi adamdi

Simdiye kadar canli gördügüm tek Galatasaray Baskani.. Adam Gelsenkirchende tribünleri tek tek dolasip alkislamisti

mekani cennet olsun..
Necati'nin rövaşata golü attığı maçta mı?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Diarra olsaydı 2 seviye kesin atlatırdı ama avrupa olmadığı için bu paralara lüks.
De jong gelsin zaten mevcut kadro rahatlıkla ligi götürür.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kaan zamanlaman yanlış :D dursuna olan öfke 1 ay önce daha çoktu ozaman basacaktın o smaçı :D

Gökmen-nevzat-ali naci-evren- ve bilimum gazetecilerde tek ses yok ölüm sessizliğinde adamlar

31.10.2015 | Kaan Tevezos | RİP

Şehitler ölmez, GSC bölünmez!
Seni unuttumuz gün fenerli olalım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt