Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayerin gelmemesi kotu oldu ama ben tahmin ediyordum sabah yazdim.

Ancak cok buyuk sikinti yok. Denayer bizi sampiyonluk yolunda cok one gecirmezdi. Ben bu sene 3 takimin kafa kafaya gidecegini dusunuyorum . Sanslar %33.3 butun takimlar icin. Biraz daha sansli olan sampiyon olacak.

"Galatasaray, galatasaray'dır."
Felsefe de yapıyor.

Nigel De Jong da gelmiş hayırlı olsun 2 yıllık kontrat olması sevindirici maximum verim sonra da şutlarız..

De Jong: Melo ile ilgili bilgim var. Çok sevildiğini iyi biliyorum. Ona saygım çok büyük. Ama ben de Jong'um. Ben de hırslıyım.

Ulan cikinda sorun biriniz futbol felsefen nedir kendini sahada adadigin bisey var mi bos bos uykun var mi diyolar

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorulardan tek ben mi utaniyorum. Sesini kistim ve Nazifi bekliyorum

Coluk cocuga sorulacak sorular sormuslar

Sent from my iPhone using Tapatalk

De Jong: Melo ile ilgili bilgim var. Kanatlilari nasil s...iğini iyi biliyorum. Ona saygım çok büyük. Ama ben de Jong'um. Ben de farkli s...rim

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf

Nazifin neyini bekliyorsunuz bu saatten sonra ben beklentinizi gideriyim.

Nazif: Diarra 3 senede 25 milyon euroya geliyordu ozlellikle FFP doneminde boyle bir yukun altina girmek buyuk risk. Denayeri klubu son anda gondermekten vazgecti.

Alin size nazifoglu iste:D

Yalniz sevdim bu King Kong reisi

De Jong- Tolga -Sneijder

Orta sahasi cok iyi olacaktir

Sent from my iPhone using Tapatalk

iyi bari son soru güzel geldi en azından o uykun var mı diyen sığırı çalıştıran şirketi öpeyim

Hiçkimse başkasının yerini dolduramaz.
Melo'yu Melo diye sevdik..
De Jong'u De Jong diye severiz..
Yeterki formanın hakkını versin isimler değil Aslolan ''Galatasaray'' dır.

Donku devre arası Çin'e veririz Chedjou sözleşme istediği için ve leş oynadığı için ocaktan sonra kadro dışı kalır devre arası stoper alırız gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt