Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan'ın sözleşmede sıkıntı yok mu? Öyle kendimizce fesh ettik de ödeme yapmıyor muyuz şimdi?
Anlaşarak ayrılmışızdır diye düşünüyorum. Granada ile anlaşırsa talep etmeyecek diye haberler dönüyordu.
Bazı siteler de FİFA'ya şikayet edecek yazıyordu.

Denayer'i niye salmadı şerefsiz City, şerefsiz Guardiola! Stoper bölgemiz yine sorunlu..

310816175113.png

Stoper transferi güzel olacakti, olmadi maalesef. Tek tesellim, sadece Türkiye´de mücadele etmemiz.

Türkiye icin Chedjou, Hakan, Serdar, Semih idare edecektir diye düsünüyorum.

Onun disinda alternatifli ve iyi bir kadro kurduk. Kadroya güveniyorum.

Su anda tek eksik olan taraftarin destegi. Sampiyonluk icin bu destek sart. O sinerji yakalanmazsa, sampiyon olamayiz.

Beklemedigimiz maglubiyet alacagiz, tam arayi acacakken berabere kalacagimiz haftalar olacak, ama taraftar inancini gösterecek.

Galatasaray camiasi kenetlendigi zaman, herzaman sampiyonluk gelmistir. Af yok. Kenetlenmemiz lazim simdi.

Ufak tefek eksikleri de devre arasinda gidebiliriz imkan olursa.

Cuadroda tekrar Juventus a kiralandi.

Boru degil bunlar. Kapi gibi dünya yildizi. Gercek anlamda. Bu anlamda rakipsiziz.

Rakiplerin de iyi oyunculari olabilir, ancak gercek dünya yildizi konusunda yanimiza yaklasamazlar.

1138883_620x410.jpg

galatasaray-v-fc-copenhagen-wesley-sneijder_3023589-1405700756.jpg

5053513.jpg

lukas-podolski-jubelt-ueber-seinen-treffer-gegen-benfica-lissabon-.jpg

Yasinden kurtulamadik ona üzülüyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tarık'tan 400bin Umuttan 800bin Donktan 1m toplam 2.2 çıkardık fena değil Olcan şimdilik 1.8 kurtarışmış gözükecek davalardan sonra yazılacaktır

Bundan sonra en baba Everton ve United taraftariyim City ve Liverpool'un araou kone

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sakat olmayan serdar aziz-denayer tandemini görmek isterdim açıkçası

Diarra bize muhtaç. Ben inanıyorum ki gelecek ki.

Bir stoper alsalar başka bir şey istemem. Diarra da falan gözüm yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt