Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atınç Nukan'ın geçici transferi konusunda Leipzig kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.
Atınç Nukan'a 2016-2017 sezonunda 750.000 Avro garanti ücreti ve 4.000 Avro puanbaşı ücreti ödenecektir.
Ayrıca bu transfer ile ilgili olarak Leipzig Kulübü tarafından Şirketimize 100.000 Avro ödenecektir.

BJK KAP

haha Fiko, adam kiralarken bile diger takimdan para almaya basardi :D
Vay anasını lan yok artık

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer gelse müthiş olacakti be adami kole gibi zorla tuttular. Kucucuk sabi subyan Denayerimizi ali koydun kelini sevdigimin pepi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdar azizin pozisyon alması çok iyi bir de top alışverişinde çok sakin..ben beğendim şahsen

Leipzig mali olarak çok rahat ve zengin bir proje takımı. Atınç'ı kiralamışlardır 15 maç oynatma sözü vermiştir BJK ve bu yüzden 100 bin avro ödeyecektir, RBL.

3 temmuz yüzünden fenerin 3-4 şampiyonlar ligi hakkını gaspetmişiz. Bedevadan 75 milyon G.Saray kasasına girmiş. Kim verecek Fenerin parasını diyor.

Keske Erman falan yaninda olsaydi buna güzelce ettigi laflari yedirirdi.

"Ehh sike yapmasaydiniz ozaman kardesim" derdi muhtemelen.

Tribünlerin büyük oranda dolmasi cok önemli,poldi,sneijder,Bruma ve de Jong gibi seyirci destegiyle cosacak oyuncularimiz var

Diarra ile yönetim şu anda bir toplantı yapıyor. 1-2 saate bir sonuç çıkar.

[Şaka]
Şuan yapılması gereken yıllık 3 milyon 3 de ceza 2 yıllık kontrat önerilmeli toplam 9 milyon kabul edersen et etmezsen güle güle

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garip bir nöbet yaşadık.
İsimler pek beni heyecana sokmasa da, iyi performans verebilen oyuncular alındı.

Zaman gösterecek.
De Jong, Eren, Tolga ve Bruma Sezonun flaş isimleri olabilir

Son düzenleme:
elde kalanlar:

endogan adili
umut gündogan
hamit altintop
jem karacan
ryan donk
salih dursun
koray günter (sözlesmesi dondurulmaliydi yarim seneligine)
semih kaya
eray iscan
cenk gönen

hocam bir finansçıya kap linki bumu diye sorulur mu yaw.kap a bakamadım vakitsizlikten ama o zamanlar bakmıştım diye hatırlıyorum.bu goggle amcanın bulduğu link.elbette kap değil
Ben baktım o yüzden biliyorum, açıklama yapılmadı. inşallah def olup gider o konuda mutabık fikrimiz.

hocam bir finansçıya kap linki bumu diye sorulur mu yaw.kap a bakamadım vakitsizlikten ama o zamanlar bakmıştım diye hatırlıyorum.bu goggle amcanın bulduğu link.elbette kap değil
Jem icin kap bildirimi yapilmadi hocam cok iyi hatırlıyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CrNm8ZCWIAAk10p.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt