Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni_altin.jpg

adres istiyon mu

kavga edecekseniz konudan çıkmayalım :)

Allah rızası için şu Ahmet Çalık çöpünü almayalım 1 euro bile olsa almayın kafayı mı yediniz ya

Bild.de Transfer Konusunda yalan söylemez. Fanatik gazetesine benzemez.

Haberi yapan adam Podolski Galatasaraya gelirken yazmisti.
Bu haberde 20 Milyon deniliyor.

20 olmasa bile en az 15 almamiz lazim.

Bild.de Transfer Konusunda yalan söylemez. Fanatik gazetesine benzemez.

Haberi yapan adam Podolski Galatasaraya gelirken yazmisti.
Bu haberde 20 Milyon deniliyor.

20 olmasa bile en az 15 almamiz lazim.

ayreten 3 külüb daha istiyor podolskiyi diyor yani 7milyon teklif imkansiz

Bu çin piyasasin'da poldi en az 15-20 milyon euro ne 7-8'i ulan ismi var lan adamin en azindan . pazarlama sifir bunlarda arkadas benim korkum bruma'ya 15 civari bi teklif gelirse bunlar hemen satar.

klübe resmi olarak sadece beijingden teklif gelmiştir öbürü önce podolskiyi yoklamıştır belki

yalnız ismi geçen 2 takımın da yabancı sınırları dolu hele scolarinin podolskiyi alması için brezilyalılardan birini postalaması lazım

Gerçekten inşallah inşallah 20 milyondur varya teklif====> doğrduca 20 milyon'a bir santrafor al tıkır tıkır gol atacak isminden emin olduğumuz bir adam en az Gomez-Perise kadar kariyerli isminden emin olduğumuz bir adam

Birde Yasin-Sinan'ı satabilirsek ki gidecekler gibi kanat transferi gündeme gelebilir diyorlar git Iturbe'yi al

Yalnız resmen hayaller hayatlar olacak varya Ahmet-Ekici filan alınacak

#PodolskiSatılmasın diye tag başlamış bu sene hangi maçta ne katkı verdi de satılmamasını istiyorlar anlamıyorum hangi maçta çatır çatır top oynadı koştu yoruldu ben sadece saha içinde yürüyen bir adam izledim defansa yardım etmez topsuz oyunda 0 ayağındaysa şut vurur iş yapar 32 yaşındaki futbolcuya kaldıysak hele ki bu kadar rahat bir topçuya işimiz çok zor adam 2.5 m euro ya geldi 7 ye gidecekse bile kar sayılır 3 m euro da 65 m euro barajından düştük mü rahatlarız yerine 7 m euro ya 3 yabancı oyuncu alınır hem de düşük maaşlarla geleceğe yatırım yapılır

#PodolskiSatılmasın diye tag başlamış bu sene hangi maçta ne katkı verdi de satılmamasını istiyorlar anlamıyorum hangi maçta çatır çatır top oynadı koştu yoruldu ben sadece saha içinde yürüyen bir adam izledim defansa yardım etmez topsuz oyunda 0 ayağındaysa şut vurur iş yapar 32 yaşındaki futbolcuya kaldıysak hele ki bu kadar rahat bir topçuya işimiz çok zor adam 2.5 m euro ya geldi 7 ye gidecekse bile kar sayılır 3 m euro da 65 m euro barajından düştük mü rahatlarız yerine 7 m euro ya 3 yabancı oyuncu alınır hem de düşük maaşlarla geleceğe yatırım yapılır
.
işin komiği hashtaga destek verenlerin büyük bir kısmı "20 veriyorlarsa sırtımda taşırım" minvalinde yorumlar yazmışlar ama aynı zamanda poldinin satılmamasını talep eden bu hashtagı zirveye taşımaya yardımcı oluyorlar , ben twitterden pek anlamam da bunun mantığı nedir yönetimden birileri tek tek mesajların içeriklerini mi okuyacak sanki böyle bir tepkiyi ciddiye alacak olsalar bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt