Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerdesin levent konussana

Şunlari bunlari aldik bak iyi oyuncular az daha övsene

Aldiginiz 7 transferin takima katkisi 0

Serdar sakat
Sigthorsson siz doldurun
Tolga sakat
Cavanda sakatlandi
Josue eski halinden eser yok
Eren umut ile yarişiyor kim daha kotu forvet diye
De jong idare eder ama bana gore yanlis transfer

Ya İrfan'ın 1.5 milyon olduğu yerde Ahmet'ten nasıl 5 isterler? Podolski gibi piyasası ismi hala üst seviye olan bir oyuncunun bonservisi için nasıl 5-7 rakamları geçer ki daha Burak'ı yeni 8'e sattık.

Riekerink: "Transfer için çalışmalarımızı yapıyoruz."

Riekerink: "Salih Dursun Antalyaspor’a gidiyor. Ahmet Çalık bizim için önemli bir opsiyon, tanıdığım bir oyuncu. Tek opsiyon değil ama.."

Yaziklar olsun ne diyim, stoperlerin boyu kisa ve uzun boylu pozisyon bilgisinden anlayan bir stopere ihtiyacin oldugunu bile bile özbek kardesleri dinleyip boş oyuncular peşinden koşuyorsunuz...

uA'nın ayaklanması lazım yoksa çok zor. Baştakiler iyi para yiyor dolayısıyla tek yaptıkları kıç yalamak.

o satılıklar nereye ayaklanıyor sabriyi selcugu kıclarını yalayan tribünde oyunculara tepki gösteren adamları döven ayyaş alkolik tayfası nereye ayaklanır

dursun onların yemlerini coktan verdi

Riekerink ahmeti nasil taniyormus acaba arkadaslarini orgutleyi hocaya tekmeyi koyduran adam oldugunu da biliyor muymus acaba

Taniyorum derken izledim anlaminda beyler lafi neresinden anliyorsunuz :D

Riekering,Hamit,josue,semih,sabri falan faso fiso...

Galatasarayda çok büyük taraftar sorunu var. Kendisini Galatasaraylı zanneden ama alakası olmayan ultraslan sorunu var.
Ve genel olarak bu kadar rezilliğie tepki göstermeyen bir taraftar topluluğu olursa liseci zihniyet istediği gibi hareket eder. Seçtikleri beş para etmez yöneticiler hiç tepki görmedikleri için rahat rahat hareket ederler.

Sadece bu sene değil Galatasaray senelerdir kötü yönetiliyor. Özellikle transferde göstere göstere hatalar yapılıyor.
Her transfer dönemi her alınan oyuncuya methiyeler düzüp beğenen taraftardır bunun sorumlusu.
Bu taraftara bu yönetim çok normal. Başka bunun açıklaması yok.

Her hangi bir maçda sağbekde oynayan sabriye küfretsen ne olacak.veya bir başkasına.Kendilerini zorlamı oynatıyorlar..

İş oyunculardan falan çıktı.Galatasarayda türk futbol tarihinde görülmemiş kepazelikler yaşanıyor.Ve ultraslan denen satılmışlardan çıt yok.

Bırakın abicim şu nerden tanıyor muabbetini kaçıncı yüzyıldayız herkes her bilgiye ulaşabiliyor artık afrikadanda değil kendi ligimizde oynuyor rikerinkte dün gelmedi beğenmiş ki istiyor çalıkı demekki yada yönetim alıyor buda ses edemiyor öyleyse çok daha kötü. Her durumda rezalet.

Bırakın abicim şu nerden tanıyor muabbetini kaçıncı yüzyıldayız herkes her bilgiye ulaşabiliyor artık afrikadanda değil kendi ligimizde oynuyor rikerinkte dün gelmedi beğenmiş ki istiyor çalıkı demekki yada yönetim alıyor buda ses edemiyor öyleyse çok daha kötü. Her durumda rezalet.

Yav Riekering kimde söz sahibi yönetim istiyor Riekering safı da bişi diyemiyor.

Fatih İşbecerenle başladılar şimdi transfer komitesi yetkilisi kim bilmiyorum ama yabancı topçularla bağlantı sıfır. Beceremedikleri için göz önündeki adamları istiyorlar.

Yav Riekering kimde söz sahibi yönetim istiyor Riekering safı da bişi diyemiyor.

Fatih İşbecerenle başladılar şimdi transfer komitesi yetkilisi kim bilmiyorum ama yabancı topçularla bağlantı sıfır. Beceremedikleri için göz önündeki adamları istiyorlar.
Ne safi bisey desin de 1 milyonundan mi olsun herkes kendi dalgasinda kimse takimi dusunmuyo

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya İrfan'ın 1.5 milyon olduğu yerde Ahmet'ten nasıl 5 isterler? Podolski gibi piyasası ismi hala üst seviye olan bir oyuncunun bonservisi için nasıl 5-7 rakamları geçer ki daha Burak'ı yeni 8'e sattık.

Adamlar bizim şifremizi çözmüş. 6 ay kadro dışı kalan, kulübünün göndermek, hatta sözleşmesini feshetmek için can attığı Cavanda için bile 1.8 milyon euro para ödedik. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Donk için 2.5 milyon euro verdik. Doğal olarak Gençlerbirliği de herkese gelince şapur şupur, bize gelince mi yarabbi şükür diye 5 milyon fiyat çekmiş. Sonuçta genç bir oyuncu ve takım kaptanları. Bizim yönetimin de yerli oyunculara zaafı olduğunu biliyor adamlar.
Şu anda muhtemelen Dursun'un eli ayağı titriyor. İçip içip kafasını duvarlara vuruyordur, Ahmet'i nasıl alırız diye.

Transfer filan istemiyorum sizden.
Şu Galatasaray formasını hak etmeyen futbolcuları alıp gidin yeter.

zaafla alakası yok ...yerli oyuncudan dehşet miktarda hırsızlık yapılıyor. bu yüzden ahmet çalık, ekici gibi adamların peşine düşülüyor.

Evren Göz: "Galatasaray'ın 2 milyon Euro'luk transfer bütçesi kaldı. Podolski için 20 milyon çok ama 10 milyon Euro'luk beklenti var."

Evren Göz: "Podolski 10 milyon Euro'ya satılırsa, alacağı ücreti de çıkarırsak yönetim oradan iyi bir kar elde edeceğini düşünüyor."

Evren Göz: "Podolski'den 10 milyon Euro'ya yakın para gelirse 2-3 oyuncu alınacak. En önemli isimlerden birisi Ahmet Çalık."

Evren Göz: "Galatasaray'da stopere takviye yapılacak. Yerli alternatiflerin 1. sırasında Ahmet Çalık var. Gençlerbirliği ile görüşülüyor."

Evren Göz: "Galatasaray, Ahmet Çalık için 1 milyon Euro önerdi. İlhan Cavcav 5 milyon Euro istiyor. 2-3 milyona anlaşma olabilir."

Evren Göz: "Podolski'nin kararı Galatasaray'ın transferde rotasını belirleyecek. Podolski düşünmek için süre istedi."

Evren Göz: "Podolski evet derse G.Saray, 2-3 transfer yapar. Hayır derse G.Saray, 2 milyon Euro'luk bütçe ile muhtemelen 1 transfer yapar."

Evren Göz "Gidecekler listesinde ilk isim Cavanda. Josue de listede. Linnes'e yurt içi teklifler var ama gitmesine Riekerink sıcak bakmıyor"

2 milyon euroluk transfer butcesi ile sampiyon olursak HELAL olsun.
Sampiyonluk felan hikaye

Poldi umarım gerçek bir Galatasaraylı olduğunu gösterir ve gitmez.Yoksa dursun takimin içine edecek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt