Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ım nolur bu gerizekalı yönetim adam gibi transferler yapsın da şampiyon olalım ya.Çok mu zor ulan gereken bölgelere gereken takviyeleri yapmak.Kendi takımında oynayamayan kendini göstermek isteyecek birsürü futbolcu var.illaki gelmek isteyeceklerdir kiralık da olsa.en basiti Luiz Adriano-Ashley Young-Memphis Depay-Matheui Debuchy-Alex Vidal vb adamlar.

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur
Galatasaraylı yetkililer, Chedjou ile yolların ayrılacak olması nedeniyle stopere 2 futbolcu transferi yapmayı düşündüklerini açıkladı.

Hmm, 2 stoper, 1 sag kanat 1 forvet... pek inandirici gelmiyor

Ne olur birisi sağlam bir stoper olsun. :oley:

İşin aslına bakılırsa yedek sol bek ve yedek sol açıkta yok, neresinden tutarsan takım elinde kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

C03KX-WW8AAMKbZ.jpg

ahmet-calik-kimdir--6459263.Jpeg

Ben olmaz mıyım tatlı şey ?

Reis işte bizim takımda bonservis cezası yok maaş cezası var
Gönder elindeki tüm çöpleri Bruma gibi yüksek bonservis az maaşlı adamları al
Kalan paranada 2-3 tane daha Carole gibi adam getir Fransadan Afrika'dan

Bi iki tane de dinamo şart tecrübeli böyle

Doğru

Endoğan,Siqdursun,Umut,Emrah,Ontivero,Salih,Jem,Cavanda,Podolski'de giderse bi 9M'luk yer açılır

Sadece Podolski , Hamit,Sigthorsson,Cavanda ve Chedjou 10M lik yer açıyor diye biliyorum ama Podolskinin yerini doğru doldurman çok önemli ölüsü gol atıyor attırıyor çünkü

Hocam geçen sene bu aralar Evertona gitti bi kaç maç denediler sonra hiç oynamadı. 2 yarı oynamamış nerdeyse.

Kaliteli kaşarlaşmış bi topçu da değil vereceği katkının limiti olsun bütün maç berbat oynasa da gol atsın fişi çeksin.

Bu riske sadece Niassela girilmez bence heleki Podolski yolcuyken

Sen ust duzey forvet istiyorsun, ben de istiyorum da bunlar alabilecek mi?

Bide iyi bir forvet icin en az 4-5m isterler

Piyasada kiralayabilecegin bir ust duzey forvet gelmedi aklima... luiz adriano var ama o da spartak moskova'ya gidiyormus

Nedense birden aklıma geldi bakayım dedim: UEFA sayesinde Denizli'nin sokacagı kazıktan kılpayı kurtulduğumuz Martin Benitez, bu sezon 9 maça çıkıp 336 dk süre alabilmiş, sıfır gol sıfır asistle oynuyor.

Aynı Denizli Emre Moru da 500 Bin - 1M arası fiyata alacaktı ama...........

Sen ust duzey forvet istiyorsun, ben de istiyorum da bunlar alabilecek mi?

Bide iyi bir forvet icin en az 4-5m isterler

Piyasada kiralayabilecegin bir ust duzey forvet gelmedi aklima... luiz adriano var ama o da spartak moskova'ya gidiyormus

Gignac boşken Adebayor boşken getirip deneyecektin işte. Gignac banko tutardı Adebayor da muamma.

O ayar biri illaki suan aranıyordur bi yerlerde

Muslera
Sabri - Ahmet.Ç - Hakan - Carole
Selcuk - De Jong
Transfer - Sneijder - Bruma
Transfer​

Defans hala berbat

Emre Belözoğlu: Yabancı kuralının yerli oyuncuların önünü kestiğini düşünüyorum.
Burak Yılmaz: Birçok arkadaşımız futbolu bıraktı.

Aslında Etoyu alıcan kısa süre sözleşme bitişi de teknik heyette sportif direktör falan olucak.

6 ay banko iş yapar lig için şuan ordan burdan boş bi forvet almaktansa

Emre Belözoğlu: Yabancı kuralının yerli oyuncuların önünü kestiğini düşünüyorum.
Burak Yılmaz: Birçok arkadaşımız futbolu bıraktı.

biri de demiyorki ulan ırkçı herif senin o yabancılar yüzünden futbolu bırakan arkadaşların bırakana kadar ne yaptı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt