Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolun katili türk yöneticileri
Futbolun katili türk yöneticileri

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hayirli cumalar

Ahmet ile anlasmislar, kaan ayhan'i da istiyorlarmis...

Diyecek birsey yok, yabanci futbolcu almayi beceremiyorlar... takimi bos oyuncularla doldurmaya devam edin...

Yahu podolskiden gelen paraya ne stoper alınır az kafa çalıştırın yahu çıldıracağım kardeşim 6 ay olmadı daha 10 milyon euro gömdüğün adamlar nerede ne alemde.

Sırf dembele transferini yapıp kalanını stopere yatrsak bugün açık ara liderdik.

Son düzenleme:
Yahu podolskiden gelen paraya ne stoper alınır az kafa çalıştırın yahu çıldıracağım kardeşim 6 ay olmadı daha 10 milyon euro gömdüğün adamlar nerede ne alemde
bak mesela aziz mal felan diyolar ama adam naniden gelen parayı gidip skrtela yatırdı .biz poldiden gelen parayı hic edecegiz donka yatırdıgımız gibi

Basında çıkan isimler genelde yerli. Muhammet Demir, Ahmet Çalık, Nuri Şahin ve Mehmet Ekici. Öncelikle Nuri Şahin ve Mehmet Ekici'yi kesinlikle istemem şahsen. Ahmet her ne kadar Gençler'de iyi oynasa da savunma yapan takımdan hucum oynayan takıma geçince ne fayda sağlar bilinmeyeceğinden kapalı kutu gibi duruyo. Muhammet ise Antep'te çok iyiydi ama Trabzon'da tutunamadı. Gerçi Trabzon'a gidip te iyi oynayan adam kim var bilmiyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam TS nin şu oyun tarzında Cardozo bile tutunamadı ama ben bi senedir Muhammet Demirle ilgili bi haber görmedim 1.5 aydır da Nuriyle ilgili bir haber yok

Hocam TS nin şu oyun tarzında Cardozo bile tutunamadı ama ben bi senedir Muhammet Demirle ilgili bi haber görmedim 1.5 aydır da Nuriyle ilgili bir haber yok
Üstat Nuri eski haber ama Muhammet Demir'i bugun bi kaç yerde okudum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet calik ne ya semih den bi Gram artisi yok bizde hatta semih den kötü oynar!!!!

Taraftar istedi diye Drogbayı alan başkandan , kardeşi istedi diye Nuriyi almaya çabalayan başkana geldik.

Aysalın sevilmesinin sebebi buydu yaptığı harcamalar kadar gelir getiriyordu adam yerli sınırlamasının getirileri sonuçu saçma rakamlara sözleşmeler yaptırdı ama

Sponsorluk yap Drogba Sneijderi al CL de çeyrek final kovala

Elindekileri sat , arsalarını boz ligde anca ilk üçe oyna , mali durumsa hala boktan hallice. Neye yaradı? İki türlüde bataklıksa Türkiye Kupasında ilk üç kovalayarak mı batalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt