Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan hıyar herifler, Kaan + Çalık, 5.5 milyon euro, yıllık 2,5 milyon euro maaş. Bu paraya üst düzey liglerden muazzam kalitede stoperler getirilebilir.

Ahmet Çalık transferine çok büyük tepki oluşması lazım. Hem de öyle böyle değil.

Semih, Serdar, Hakan var zaten. Giit iki tane adam gib kaliteli, tecrübeli yabancı alsana lan!

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 2 sa.2 saat önce
Kaan Ayhan ve Ahmet Çalık milli ama stoperde Fatih Terim Milli Takım'da Mehmet Topal'ı oynatıyor.. Dikkatli olmak lazım bu yüzden..

gelde bunu o beceriksizlere anlat, kaan ayhan Milli Takimda defansif orta saha olarak oynuyor, fena da oynamiyor ama stoper icin ye-ter-siz

Ahmet Caligin alinmasina karsi degilim.

Ama EN FAZLA 1.5 verilir EN FAZLA.

GBde aldigi 500.000 TL olur 700.000 TL.

O zaman kimse itiraz etmez. Yada söyle söylim ben itiraz etmem

Ne Ahmet'i arkadas kafan mi iyi? Senn stoperlerin Semih ve Hakan arti Serdar.. Ne yapacagiz bu durumda bir diger cöpü.. Hic biri bizim futbolcumuz degil aslinda. Hepsi en fazla Bursaspor'un futbolcusu.

itiraz ediyorum, S.Aziz transferinde belirttiğim gibi çalık'a da verilecek her 1 kuruş gsmize ihanettir.

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur 3 sa.3 saat önce
Dün de belirttiğimiz gibi, Chedjou'nun ayrılığı sonrası Galatasaray 2 stoper transferi yapmak istiyor. Gündem Ahmet Çalık ve Kaan Ayhan.

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur 36 dk.36 dakika önce
Galatasaray'ın "göz markajı" yapmayan, topu ve rakibi, gol olduktan ya da Muslera kurtardıktan sonra fark etmeyen bir stopere ihtiyacı var.

tamam transfer bitti abi, oyuncu ile zaten anlasmislar, ahmet gider baskanim lutfen izin verin de gideyim der, 3-3.5m biter bu transfer

Eboue - Semih - Ujfalusi - Riera

Sabri - Ahmet - Hakan - Carole

Nerden nereye...

Ahmet yerine Kaan Ayhan'a fitim ben. Genç ve birçok pozisyonda oynayabilen bir adam. Tabi alternatif olmak şartıyla.

As olarak hava toplarında iyi, uzun yabancı bir stoper şart.

semih kaya genclerde oynasaydi bizden 6-7 milyon isterlerdi, galatasarayda oynadigi icin 2-3 milyon bir degeri var en fazla.

Türk futbolcusundan stoper olmaz, ikili zaten hiç olmaz.
Yolda giden kime sorsan bunu söyler ama bizim komisyoncuların işine gelmez tabii.

Boşuna tartışmayın kim iyi kim daha kötü diye. Semih = S.Aziz = Hakan = A.Çalık, hepsi işe yaramaz stslnin vasat stoperleri.

Kaan düşük ücretle alınırsa iyi transfer olur aslında

Çalıkı almaktan daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt