# Evgen Khacheridi
Kievin stoperi. 28 yaşında 1,98 boy sözleşmesi haziranda bitiyor , agresif. Biçilmiş kaftan
Yevhen Khacheridi - Best Fights & Angry Moments - YouTube
Begendim hemen gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
# Evgen Khacheridi
Kievin stoperi. 28 yaşında 1,98 boy sözleşmesi haziranda bitiyor , agresif. Biçilmiş kaftan
Yevhen Khacheridi - Best Fights & Angry Moments - YouTube
Seni Yerli DüşmanıPodolski'yi sat 10 milyon'a..
1-Subotic (stoper)
2-Vargas (kanat,forvet)
3-Vidal (bek,kanat)
Bu 3 adamı 10 milyon'a çözersin abi..
Diğer çöpleri gönder maksimum 2.5 milyon € net maaş vererek her birine imza attırabilirsin..
Begendim hemen gelsin
Uzun boylu stoper mantigi en az 'cok forvet cok gol atariz' mantigi kadar yanlistir bu arada. Düz mantik yapmayalim.
quakerboy denen transfer duyumcusu takılan elemanda bugun böyle bi adam varken niye Ahmet Çalıkla uğraşılır anlamıyorum diye yazmış takıldığı sözlüğe
Oha lan bir iki tane tutturmuşturQuakerboy falan bos inanma ona
Salliyor,tutturdugunu görmedim acikcasi
Oha lan bir iki tane tutturmuştur
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun boylu stoper mantigi en az 'cok forvet cok gol atariz' mantigi kadar yanlistir bu arada. Düz mantik yapmayalim.
Quakerboy falan bos inanma ona
Salliyor,tutturdugunu görmedim acikcasi
Bana kalirsa tamamen yanlis bir düsünce degil. Bizim stoperlerin hepsi cok kisa bunu kabullenelim. En uzunu 1,85 ki o da hic oynamayan Koray.
Boy hersey degil stoper vardir 1,80 ya vardir ya yoktur ama her hava topunu alir cünkü zamanlamasi iyi ve sicrama gücü yüksektir. Her uzun boylu stoper hava toplarinda iyidir diye bir kaide yok mutlaka ama biz de nerede kisa boylu stoper varsa onlarin pesinden kosuyoruz. Mesela bizim Chedjou ofanstaki etkili kafa oyununu defansta da sergileyebilse bu kadar yerden yere vurulmaz. Balta da Semih de Chedjou da yan toplarda cok sikintili, hem rakibe cok bos alan birakiyorlar hem de topa sicrama becerileri iyi degil bilhassa da Semih bu konuda berbat ötesi.
Benim en uyuz oldugum sey bizim stoperlerin rakibe öküzün gecen trene baktigi gibi bakmasi ve donup kalmalari. Insan araya girmeye calisir yahu böyle de vurdumduymaz lakayt olunmaz savunmada. Normal sartlarda istemem ama o Ahmet Calik denen kazmaya bu kadar para dökülecegine gitsinler Yalcini alsinlar 1,5 seneligine. Iyi mi? Tartisilir ama havadaki zafiyetimizi bir nevi karsilar.
Bak ben mutlaka gelsin demiyorum, kötünün iyisi hesabini yapiyorum cünkü bunlar illa birisini alacaklar oraya. Yalcin veya Ahmet den daha iyisini alma ihtimalleri sifir cünkü adamlar beceriksiz isbilmez heriflerin teki. Delirttiler bizi iyice vizyonumuz düstü. Bir de hala su Ahmete iyi futbolcu diyenler var burada, saka gibi. Herseyi gectim adam tek basina hoca kovdurdu Genclerbirliginde. (Yilmaz Vural)
Edit: Yazmayi unuttum kisa boylu ama canavar gibi hava topu alan futbolcular da vardir. Bizim icin en iyi örnek her zaman Bülent Korkmaz olmustur. Adam 1,80 boyunda sirf zamanlama ve sicrama gücüyle aliyordu toplari. Boy önemli olabilir ama bir stoper icin tek etken degildir, bu yüzden de dedigim gibi ben burada insanlarin uzun boylu stoper istemesini normal karsiliyorum.
Normalde öyle ama
Savunman öyle basit hatalar yapıyor ki , uzun boylu pozisyon bilgisi olan ortalama bi hız ve top tekniğinde herhangi bir stoper alsan şu yediğin gollerin yarısını yemezsin.
Çok uzun olmazsın zamanlaman iyi olur pozisyon bilgin iyi olur İvan Cordoba vardı galiba bariz örnek yanılıyorsam düzeltin.
boy, baskette ribaund alırken önemli ,futbol da pek geçerli değil aslında
kafa topu denince aklıma hep Suat Kaya gelir zaten ,durumun boyla hiç alakası yok sanırım
boy, baskette ribaund alırken önemli ,futbol da pek geçerli değil aslında
kafa topu denince aklıma hep Suat Kaya gelir zaten ,durumun boyla hiç alakası yok sanırım
Gercek imparatoru camiamiza davet edelim ?Valencia teknik direktörü Cesare Prandelli istifa etti. (Cadena Ser)
h.o